TaMeteora.gr

TaMeteora.gr

Επαναληπτική δημοπρασία για τη στέγαση του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμπάκας

Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας

Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Διακηρύσσει ότι
Υπό τους όρους και τις υποχρεώσεις της αριθμ. 16825/28-02-2018 (ΑΔΑ: ΨΡΩΒΗ-5ΧΜ) αρχικής μας διακήρυξης, επαναλαμβάνεται η δημοπρασία για τη μίσθωση ακινήτου για τη στέγαση του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμπάκας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων που να διαθέτει χώρους συνολικής επιφάνειας (εξαιρούμενων των χώρων κλιμακοστασίων, ανελκυστήρων, πλατύσκαλων και κοινοχρήστων διαδρόμων) περίπου 495,00 τ.μ., ήτοι γραφειακούς χώρους ωφέλιμης επιφάνειας περίπου 346,00 τ.μ., χώρους αποθηκευτικούς ωφέλιμης επιφάνειας περίπου 50,00 τ.μ. (οι οποίοι δύναται να είναι και υπόγειοι) και στεγασμένους ή μη χώρους στάθμευσης τουλάχιστον τεσσάρων (4) αυτοκινήτων και μιας (1) μοτοσυκλέτας, όπως αυτά περιγράφονται στο συνημμένο κτιριολογικό πρόγραμμα.

Το ακίνητο πρέπει να βρίσκεται στην Καλαμπάκα εντός του ρυμοτομικού σχεδίου της πόλης.

Το ακίνητο μπορεί να είναι αποπερατωμένο, ημιτελές ή υπό ανέγερση.

Ανώτατο όριο μηνιαίου μισθώματος ορίζεται το ποσό των χιλίων τριακοσίων ογδόντα δύο ευρώ και δέκα λεπτών (1.382,10 €).

Το μίσθωμα που τελικά θα προκύψει από τη δημοπρασία, θα παραμείνει σταθερό για μια τριετία και θα αναπροσαρμόζεται ετησίως και από την έναρξη του τετάρτου έτους της μίσθωσης κατά ποσοστό ίσο με τη μεταβολή του δείκτη τιμών καταναλωτή του μήνα της αναπροσαρμογής, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του προηγούμενου έτους (απλή δωδεκάμηνη μεταβολή) όπως αυτή (η μεταβολή) υπολογίζεται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ).

Η διάρκεια της μίσθωσης είναι δώδεκα (12) έτη και αρχίζει από την ημερομηνία υπογραφής του πρωτοκόλλου παραλαβής του ακινήτου από το Δημόσιο η δε δημοπρασία θα διεξαχθεί την 05-06-2018 ημέρα Τρίτη και από ώρα 09:30η π.μ. εως 11:30η π.μ., στα γραφεία της Κτηματικής Υπηρεσίας (Μιαούλη 8 στα Τρίκαλα τηλ. 2431353120).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση ολόκληρου του κείμενου της αρχικής Διακήρυξης από το πρόγραμμα Διαύγεια (ΨΡΩΒΗ- 5ΧΜ), από τον διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Περιουσίας του Υπουργείου Οικονομικών (www.minfin.gr) και από τα Γραφεία της Κτηματικής Υπηρεσίας Τρικάλων.

Η Προϊσταμένη
της Κτηματικής Υπηρεσίας Τρικάλων
Πράπα Ευαγγελία
Μηχανικός ΠΕ/Α

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

κεντρο υγειας καλαμπακας

Στο ΕΣΠΑ με προϋπολογισμό 450.000 ευρώ η κτηριακή αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Καλαμπάκας

Με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη ανατέθηκε στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας η αρμοδιότητα έγκρισης της μελέτης εφαρμογής και των τευχών δημοπράτησης του έργου: «Αναβάθμιση κτιριακών εγκαταστάσεων Κέντρου Υγείας Καλαμπάκας Τρικάλων», με βάση τη θεωρημένη μελέτη από τη Δ/νση Τεχν. Υπηρεσιών του Υπουργείου μας, η οποία εκπονήθηκε από το τμήμα[…]

Περισσότερα »
Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας

Συνελήφθη 57χρονος στην Καλαμπάκα για καταδικαστική απόφαση για ζωοκλοπή-ζωοκτονία

Συνελήφθη χθες (22-05-2018) το μεσημέρι στην Καλαμπάκα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρικάλων, ένας 57χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του διάταξη του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων με ποινή φυλάκισης (4) ετών, (2) μηνών και (15) ημερών για παράβαση του νόμου περί ζωοκλοπής – ζωοκτονίας. Facebook[…]

Περισσότερα »

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *