Διαβάστε στα «Μετέωρα»: Κατά μέτωπο σύγκρουση

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Με κύριο θέμα τους υψηλούς τόνους και τις έντονες αντιπαραθέσεις μεταξύ δημοτικής Αρχής και μείζονος Αντιπολίτευσης, που επικράτησαν στις τελευταίες συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής και του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μετεώρων, κυκλοφορεί σήμερα η εφημερίδα «Τα Μετέωρα». Τα θέματα που πυροδότησαν τις εντάσεις ήταν ο δημοτικός ηλεκτροφωτισμός και η παραχώρηση αθλητικών εγκαταστάσεων του δημοτικού σταδίου της Καλαμπάκας. Ο Δήµαρχος και ο επικεφαλής της µείζονος Αντιπολίτευσης «διασταύρωσαν τα ξίφη τους» και είχαν διαλόγους σε υψηλούς τόνους κατά τη διάρκεια της συζήτησης των δύο αυτών θεµάτων.

Στην έλλειψη παιδείας που επικρατεί στη σημερινή κοινωνία αναφέρεται στο άρθρο του ο Εκδότης Νικόλαος Βασ. Μπακόλας.

Σχόλια και παραπολιτικά αυτή την εβδομάδα στο Πολιτικό Καφενείο του Γιώργου Μπακόλα και στον Τύπο & Υπογραμμό του Γιάννη Ψαρρή.

Διαβάστε επίσης πλούσια ρεπορτάζ από την τοπική επικαιρότητα.

Τις απόψεις τους για θέματα επικαιρότητας και άλλα ενδιαφέροντα και σημαντικά καταθέτουν οι: Νικόλαος Κατοίκος, Σπυρίδων Βλιώρας, π. Ηρακλής Φίλιος, 

Στο δισέλιδο Υγεία & Ομορφιά διαβάστε : Συνήθειες που ευθύνονται για την ξηροδερμία (Βασιλική Κέφου – Διαιτολόγος – Διατροφολόγος), Νευροπλαστικότητα: Τι είναι – Οφέλη για τον εγκέφαλο (Ιωάννης Α. Νάτσης – Φυσικοθεραπευτής), Τα πιο συνηθισμένα παιδικά ψέμματα και πώς να τα αντιμετωπίσετε (Μαρίνα Αθ. Καραθανάση – Λογοθεραπεύτρια), Σταματήστε τον χρόνο (Φανή Λουτριώτη – Αισθητικός).

Στα αθλητικά δείτε την τοπική επικαιρότητα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΕΔΩ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ