Διαβάστε στα «Μετέωρα»: Καλύτερη Ελλάδα με ισχυρούς δήμους

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Με κύριο θέμα την ετήσια γενική συνέλευση της ΚΕΔΕ, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στον Βόλο, κυκλοφορεί σήμερα η εφημερίδα «Τα Μετέωρα». Περισσότεροι από 1.800 σύνεδροι και παρατηρητές παρακολούθησαν για τρεις ημέρες τις εργασίες, μετά από τις οποίες τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης κατέληξαν κατά πλειοψηφία σε σειρά πολιτικών θέσεων και προτάσεων. Διαβάστε αναλυτικά τις προτεραιότητες που θέτει η ΚΕΔΕ και τις θέσεις της για την κυβερνησιμότητα των Δήμων, τα οικονομικά, την ειδική νομοθετική ρύθμιση που ζητά για τις ορεινές και νησιωτικές περιοχές, καθώς και για τα ζητήματα που αφορούν στην ενέργεια και στο περιβάλλον, στο προσωπικό και στην καταστατική θέση των αιρετών

Να ικανοποιούμαστε με οτιδήποτε μας δίνει η ζωή και να μην είμαστε αχάριστοι μάς λέει στο άρθρο του ο Εκδότης Νικόλαος Βασ. Μπακόλας.

Σχόλια και παραπολιτικά αυτή την εβδομάδα στο Πολιτικό Καφενείο του Γιώργου Μπακόλα και στον Τύπο & Υπογραμμό του Γιάννη Ψαρρή.

Διαβάστε επίσης πλούσια ρεπορτάζ από την τοπική επικαιρότητα.

Τις απόψεις τους για θέματα επικαιρότητας και άλλα ενδιαφέροντα και σημαντικά καταθέτουν οι: Νικόλαος Κατοίκος, Χρίστος Χ. Λιάπης, Νίκος Βαξεβανίδης, Γιώργος Τσιάκαλος, Σπυρίδων Βλιώρας, Βασιλική Δ. Μίχου.

Στο δισέλιδο Υγεία & Ομορφιά διαβάστε : Μανταρίνια: Το χειμερινό φρούτο που σε γεμίζει ασβέστιο (Βασιλική Κέφου – Διαιτολόγος – Διατροφολόγος), Πονάει η μέση μου. Τι να κάνω; Όλες οι λύσεις (Ιωάννης Α. Νάτσης – Φυσικοθεραπευτής), Γιατί τα νήπια θέλουν να κάνουν τα ίδια πράγματα συνέχεια; (Μαρίνα Αθ. Καραθανάση – Λογοθεραπεύτρια), Ξεχωριστό πρόσωπο (Φανή Λουτριώτη – Αισθητικός).

Στα αθλητικά δείτε την τοπική επικαιρότητα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΕΔΩ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αρ. φύλλου 1480

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 1480

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 1479