Σεβ. Μητροπολίτης κ. Θεόκλητος: «Φοβούνται μην αποδειχθεί ότι είναι αδύνατον να μεταδοθεί το οτιδήποτε βλαβερό από τη Θεία Κοινωνία»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Για ένα ακόμη μείζον θέμα που αφορά στο ιερό Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας και της Θείας Κοινωνίας αναφέρθηκε σήμερα Κυριακή των Μυροφόρων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος, στο κήρυγμά του στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Θεόκλητος είπε χαρακτηριστικά ότι αυτοί που θέτουν απαγορεύσεις «δεν φοβούνται ότι θα μεταδοθεί ο κορωνοϊός από τη Θεία Κοινωνία μέσω σταγονιδίων από την Αγία Λαβίδα, διότι αυτό το ξέρουν πολύ καλά ότι δεν πρόκειται να συμβεί, αλλά εκείνο που φοβούνται είναι μην αποδειχθεί ότι είναι αδύνατον να μεταδοθεί το οτιδήποτε βλαβερό από τη Θεία Κοινωνία, φοβούνται μην αποδειχθεί ότι η Θεία Κοινωνία είναι εφόδιο ζωής αιωνίου».

Καταλήγοντας ευχήθηκε «η καρδίαν όλων ημών να είναι καιομένη με το Άγιο Πνεύμα. Να φωνάζουμε όλοι μέσα από τα μύχια της ψυχής, εγκάρδια, απόλυτα, ειλικρινά, μείνον μεθ’ ημών στον Ιησού Χριστό και σαν τις μυροφόρες γυναίκες να διαλαλήσουμε παντού ότι «Χριστός ανέστη εκ νεκρών».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ