Επίσκεψη του Προέδρου του ΚΕΘΕΑ Χρ. Λιάπη στον Σεβ. Μητροπολίτη Λαρίσης & Τυρνάβου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Τον Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμο επισκέφθηκε, στο Μέγαρο της Αρχιεπισκοπής Λαρίσης ο Πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ, Δρ. Χρίστος Λιάπης, την Τετάρτη 11 Μαρτίου, στο πλαίσιο της επισκέψεώς του στην πόλη της Λάρισας, με στόχο την εκ του σύνεγγυς διαπίστωση των αναγκών του ΚΕΘΕΑ «ΕΞΟΔΟΣ».

Ο Δρ. Λιάπης εξήρε την προσωπικότητα και τις ανθρωπιστικές ευαισθησίες του Σεβασμιωτάτου και υπογράμμισε τη σημασία της συνεργασίας με την Εκκλησία στην υπόθεση της πρόληψης και της καταπολέμησης των ναρκωτικών, η οποία, ως εθνική υπόθεση, απαιτεί τις συνέργειες όλων των ηθικών, πνευματικών και θεσμικών δυνάμεων της κοινωνίας.

Ο Πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ έδωσε στον Μητροπολίτη, ως δώρο, ένα αναμνηστικό σπίτι από πηλό που κατασκεύασαν τα μέλη της θεραπευτικής κοινότητας «ΙΘΑΚΗ» του ΚΕΘΕΑ, την οποία είχε επισκεφθεί την προηγούμενη ημέρα στη Θεσσαλονίκη, τονίζοντας πως «οι θεραπευτικές κοινότητες αποτελούν το φυσικό και πνευματικό “σπίτι” των μελών», ενώ έλαβε από τον Σεβασμιώτατο μία εικόνα του Αγίου Αχιλλείου και του Αγίου Βησσαρίωνος, τονίζουσα, προφανώς, τις κοινές αναφορές ανατροφής και καταγωγής του κ. Λιάπη σε Λάρισα και Καλαμπάκα αντίστοιχα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ