Επιτυχημένο το σεμινάριο παρουσίασης συστημάτων θερμομόνωσης Knauf από την εταιρεία Παππάς

-

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης ΠΑΠΠΑΣ στη Διάβα Καλαμπάκας την Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017 το τεχνικό σεμινάριο παρουσίασης και εφαρμογής συστημάτων εσωτερικής και εξωτερικής θερμομόνωσης KNAUF.

Αρκετοί τεχνίτες αλλά και πολίτες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους τεχνικούς της KNAUF για τη τρέχουσα εικόνα της αγοράς, καθώς και για ζητήματα εφαρμογών των πιστοποιημένων συστημάτων δόμησης με γυψοσανίδα:

– εσωτερική θερμομόνωση (knauf ΙnΤherm) για τοίχους με πανέλ
– εξωτερική θερμομόνωση (knauf Τhermοprosopsis) για τοίχους και πιλοτές.

Η παρουσίαση ολοκληρώθηκε με επίδειξη των ολοκληρωμένων, πιστοποιημένων από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Πιστοποιήσεων ΕΟΤΑ συστημάτων εσωτερικής και εξωτερικής θερμομόνωσης KNAUF, τα οποία παρουσιάζουν πλήθος πλεονεκτημάτων και αποτελούν τον σύγχρονο τρόπο θερμομόνωσης νέων αλλά και παλαιών κτηρίων και διαθέτουν σήμανση CE, γεγονός που εξασφαλίζει την άριστη ποιότητά τους. Ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του κάθε κτηρίου και τις απαιτήσεις σας, η Knauf έχει να προτείνει διαφορετικές επιλογές, καλύπτοντας κάθε κατασκευαστική σας ανάγκη.

Η θερμομόνωση είναι σημαντικό μέτρο για την εξοικονόμηση ενέργειας. Η βελτίωσή της οδηγεί σε μείωση της απώλειας και αντιστοίχως κατανάλωσης ενέργειας των συστημάτων θέρμανσης, όπως καυστήρες, καλοριφέρ, κλιματιστικά ή άλλα σώματα ψύξης-θέρμανσης και βοηθά στην ταχεία ανάκτηση της θερμοκρασίας του χώρου.

Η εταιρεία Παππάς, η οποία δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στην αγορά της Καλαμπάκας στον χώρο της οικοδομής και των κατασκευών, διαθέτει Οικοδομικά Υλικά και Εργαλεία από χιλιάδες κωδικούς προϊόντων, αφού υπάρχουν ισχυροί δεσμοί συνεργασίας με κορυφαίους οίκους προϊόντων του χώρου, καθώς και ένα σύγχρονο ιδιόκτητο στόλο ειδικών δομικών-χωματουργικών μηχανημάτων, που είναι έτοιμος να εξυπηρετήσει οποιαδήποτε ανάγκη των πελατών της!

Συμβουλευτείτε τους συνεργάτες της επιχείρησης για οποιαδήποτε απορία σας και επισκεφθείτε τα δυο καταστήματα για να βρείτε αυτό ακριβώς που χρειάζεστε χωρίς περιττές μετακινήσεις και σπατάλες.

Κεντρικές εγκαταστάσεις στο 2ο χλμ. Καλαμπάκας – Διάβας
Τηλέφωνα: 24320 22625 & 6972 007 648
Κατάστημα στην Οδό Τρικάλων 132 – Καλαμπάκα
Τηλέφωνα: 24320 75100 & 6972 325 223

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ