Μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη αναμνήσεις, συγκίνηση και χαρούμενες στιγμές έζησαν οι απόφοιτοι του Γενικού Λυκείου Καλαμπάκας της τάξης του 1991, στη συνάντηση (reunion) με αφορμή τη συμπλήρωση 35 χρόνων από την αποφοίτησή τους.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 27 Ιουνίου στο κατάστημα «Μπουκιές & Νότες», όπου οι παλιοί συμμαθητές βρέθηκαν μαζί ξανά, για να θυμηθούν τα μαθητικά τους χρόνια, να ανταλλάξουν νέα από τη ζωή τους και να αναβιώσουν στιγμές που σημάδεψαν μια ολόκληρη γενιά.
Μετά από τρεισήμισι δεκαετίες, η συνάντηση αποτέλεσε μια μοναδική ευκαιρία για την ανανέωση παλιών γνωριμιών, τη δημιουργία νέων αναμνήσεων και την επιβεβαίωση ότι οι δεσμοί που δημιουργούνται στα σχολικά χρόνια παραμένουν ισχυροί στο πέρασμα του χρόνου.









































































