Ο Πολιτιστικός και Χορευτικός Σύλλογος «Μετεώρων Παρέα» ολοκλήρωσε σήμερα, Κυριακή 21 Ιουνίου, το διήμερο των εκδηλώσεων «Στην Ομορφιά των Μετεώρων», χαρίζοντας στο κοινό μια ακόμη ξεχωριστή πολιτιστική εμπειρία με επίκεντρο τη νέα γενιά και την ελληνική παράδοση.
Η αυλαία των εκδηλώσεων έπεσε με τη διοργάνωση του 1ου Παιδικού Ανταμώματος «Στην Ομορφιά των Μετεώρων», το οποίο συγκέντρωσε παιδικά και εφηβικά χορευτικά τμήματα συλλόγων της περιοχής.
Στη σκηνή ανέβηκαν τα χορευτικά τμήματα των Συλλόγων Αγιοφύλλου, Διάβας και Μετεώρων Παρέα, παρουσιάζοντας χορούς, μουσικές και έθιμα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και προσφέροντας στο κοινό ένα πολύχρωμο ταξίδι στην ελληνική πολιτιστική παράδοση.
Οι νεαροί χορευτές απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων, αποδεικνύοντας πως η παράδοση συνεχίζει να περνά από γενιά σε γενιά μέσα από τη συμμετοχή, τη δημιουργία και τη συλλογική έκφραση.
Το διήμερο ολοκληρώθηκε μέσα σε κλίμα γιορτής, αναδεικνύοντας για ακόμη μία φορά τη σημασία των πολιτιστικών δράσεων που κρατούν ζωντανά τα ήθη, τα έθιμα και την πολιτιστική ταυτότητα του τόπου.




























































































































