Στην πανέμορφη Αηδόνα βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι οι συμμετέχοντες της 4ης Θεσσαλικής Συνάντησης Vespa, η οποία πραγματοποιείται στην Καλαμπάκα και τα Μετέωρα στο πλαίσιο ενός ξεχωριστού τριημέρου αφιερωμένου στους φίλους της ιστορικής δίτροχης κουλτούρας. Τη διοργάνωση έχει αναλάβει η λέσχη Vespa Cowboys Trikala, αναγνωρισμένο σωματείο και επίσημο μέλος της Ελληνική Ομοσπονδία Λεσχών Vespa, με τις εκδηλώσεις να διεξάγονται το τριήμερο 22, 23 και 24 Μαΐου 2026.
Οι φίλοι της Vespa, που κατέφθασαν από διάφορες περιοχές της χώρας, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την αυθεντική φιλοξενία και την ομορφιά της Αηδόνας, σε μια στάση γεμάτη εικόνες, χαμόγελα και όμορφες στιγμές. Τους συμμετέχοντες υποδέχθηκε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας, Ανδρέας Μουστάκας, ο οποίος τους ξενάγησε στο χωριό, παρουσιάζοντας την ιστορία, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις φυσικές ομορφιές της περιοχής.
Η επίσκεψη αποτέλεσε μία ακόμη δυνατή στιγμή της φετινής συνάντησης, η οποία συνδυάζει την αγάπη για τη Vespa με την ανάδειξη της θεσσαλικής φιλοξενίας, του πολιτισμού και των μοναδικών τοπίων της περιοχής των Μετεώρων.

















































































