Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2026 το απόγευμα η καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας από το τμήμα Γυμναστικής Ενηλίκων του Συλλόγου Κλασσικού Αθλητισμού Μετεώρων, «Με Αγάπη».
Την Βασιλόπιτα για την ομάδα «Με Αγάπη» ευλόγησε ο π. Γεώργιος Σταμούλης και έκοψαν η υπεύθυνη γυμνάστρια Γιούλη Κισκίνη, ο Σωτήρης Πλησιώτης, η Πολυτίμη Πλησιώτη, ο Βασίλης Σακκάς και ο Μανώλης Κισκίνης. Ο π. Γεώργιος ευχήθηκε καλή και ευλογημένη χρονιά με υγεία και καλές προπονήσεις.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Σωτήρης Πλησιώτης, στον σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και πάντα πάντα επιτυχίες για τα μέλη της ομάδας.
Η Γιούλη Κισκίνη ευχήθηκε σε όλους με δύναμη, υγεία, ομαδικό πνεύμα και Αγάπη η ομάδα να συνεχίζει να πραγματοποιεί τις προπονήσεις και αυτή τη χρονιά αλλά και για πολλά χρόνια.
Αμέσως μετά τα μέλη της ομάδας απόλαυσαν καφέ Chicco D’oro.
Τα φλουριά φέτος ήταν τρία και τα βρήκαν: Η Παναγιώτα Ντεϊμεντέ-Κατσικά, η Ρίτσα Μακρή και η Αργυρώ Χλήνου που κέρδισαν, αντίστοιχα, έναν Σταυρό, ευλογία από την Ιερά Μονή Ρουσάνου και την καθηγουμένη αυτής, αδελφή Χαριτίνη, ένα δώρο προσφορά του προέδρου Σωτήρη Πλησιώτη και ένα δώρο προσφορά του καταστήματος “Ροή” του Βασίλη Σακκά.



































































