Η σχολή χορού και ολιστικής κίνησης «Χοροβήματα», που εδρεύει στην Καλαμπάκα (Αβέρωφ 4), πραγματοποίησε χριστουγεννιάτικη εκδήλωση σε συνεργασία με τον Σύλλογο «Ολύμπια» Τρικάλων. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Τρικάλων (Κατσιμίδου 30), σε ένα ζεστό και γιορτινό κλίμα.
Χορευτές και χορεύτριες και των δύο σχολών παρουσίασαν χορογραφίες φτιαγμένες με πολλή αγάπη, σκορπίζοντας στον χώρο χαρά, χαμόγελα και συγκίνηση. Στην εκδήλωση συμμετείχαν τα παιδικά τμήματα της σχολής «Χοροβήματα» και συγκεκριμένα τα τμήματα Ρυθμικής, Μουσικοκινητικής, Παραδοσιακών Χορών και Μοντέρνου Χορού.
Μέσα από την κίνηση και τη μουσική, τα παιδιά εξέφρασαν τη δημιουργικότητα τους και τη χαρά της συμμετοχής, αναδεικνύοντας τη φιλοσοφία της σχολής, όπου ο χορός αποτελεί μέσο έκφρασης, καλλιέργειας και σύνδεσης ψυχής και σώματος.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε μέσα σε θερμό χειροκρότημα, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και μεταφέροντας το πνεύμα των Χριστουγέννων σε μικρούς και μεγάλους.

















































































