Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος
Την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου το πρωί, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο, στην Ιερά Μονή Αγίων Θεοδώρων. Εν συνεχεία, θα προεδρεύσει κατά την παμμοναστική σύναξη των Μοναχών της Ιεράς Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων.
Την Κυριακή 23 Νοεμβρίου το πρωί, θα συλλειτουργήσει μετά του Σεβ. Μητροπολίτου Καρθαγένης (εκ του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας) κ. Μελετίου, στην Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Σταγιάδων.
Την Δευτέρα 24 Νοεμβρίου στις 7.30 μ.μ., θα προστεί της ιεράς Αγρυπνίας επί τη εορτή της Συνάξεως της Υπεραγίας Θεοτόκου της Μετεωριτίσσης και επ’ ευκαιρία της συμπληρώσεως οκτώ ετών από την ενθρόνισή του στην Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων, στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Οσίων Μετεωριτών Πατέρων Καλαμπάκας,.
——————————————————————
Ο Πανοσιολιογιώτατος Ιεροκήρυξ, Αρχιμανδρίτης Χρίστος Κυριαζόπουλος, την Κυριακή 23 Νοεμβρίου το πρωί, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γάβρου.




































































