Αρχική ΤΟΠΙΚΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ Ανακοίνωσε υποψήφιους Δημάρχους για τη Θεσσαλία το ΚΚΕ, αλλά όχι για τον...

Ανακοίνωσε υποψήφιους Δημάρχους για τη Θεσσαλία το ΚΚΕ, αλλά όχι για τον Δ. Μετεώρων

-

Τους υποψηφίους δημάρχους των συνδυασμών της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στη Θεσσαλία, που στηρίζει το ΚΚΕ, ανακοίνωσε η Επιτροπή Περιοχής της Κομματικής Οργάνωσης Θεσσαλίας του Κόμματος.

Πρόκειται για δοκιμασμένους αγωνιστές του εργατικού και λαϊκού κινήματος. Πρωτοπόροι αγωνιστές σε όλα τα μέτωπα του αγώνα, στους τόπους δουλειάς, στους εργατικούς κλάδους του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, στους αγώνες των αυτοαπασχολουμένων, στον τομέα των επιστημών. Δραστήριοι στην υπεράσπιση των εργατικών και λαϊκών συμφερόντων ως περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι.

 

Υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Τάσος Τσιαπλές, 57 χρονών, ιδιωτικός υπάλληλος. Περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας. Υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Λάρισας το 2014. Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας και μέλος της ΕΓ του ΠΑΜΕ. Διετέλεσε μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΓΣΕΕ. Είναι μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Υπήρξε στέλεχος της ΚΝΕ και επί χρόνια γραμματέας της ΝΕ Λάρισας του ΚΚΕ.

 

Υποψήφιοι δήμαρχοι Νομού Λάρισας

Δήμος Λάρισας: Πέτρος Κρίκης, 39 χρονών, καθηγητής Φυσικής Αγωγής. αυτοαπασχολούμενος. Δημοτικός σύμβουλος Λάρισας της «Λαϊκής Συσπείρωσης» από το 2012. Υπήρξε αθλητής βαλκανιονίκης ελευθέρας πάλης και πρώην πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Προπονητών Πάλης. Είναι μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ και του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΚΚΕ.

Δήμος Αγιάς: Γιάννης Κασίδας, 58 χρονών, πτυχιούχος δασολόγος. Σήμερα είναι αυτοαπασχολούμενος. Δημοτικός σύμβουλος Αγιάς της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Υποψήφιος δήμαρχος και το 2014. Μέλος του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Αγιάς. Είναι στέλεχος του ΚΚΕ.

Δήμος Ελασσόνας: Δημήτρης Αβρανάς, 37 χρονών, οδοντίατρος, ελεύθερος επαγγελματίας. Δημοτικός σύμβουλος Ελασσόνας της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και υποψήφιος δήμαρχος από το 2010. Διετέλεσε μέλος του ΔΣ του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ν. Λάρισας. Υπήρξε πρωταθλητής Ελλάδας εφήβων στο δέκαθλο. Είναι μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ.

Δήμος Κιλελέρ: Βασίλης Σταμουλάκης, 60 χρονών, συνταξιούχος έμπορος. Δημοτικός σύμβουλος Κιλελέρ της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Υποψήφιος δήμαρχος και το 2014. Διετέλεσε μέλος του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας και παλιότερα πρόεδρος του Συλλόγου Εμποροϋπάλληλων Λάρισας, μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, μέλος του ΔΣ του Ποδοσφαιρικού Συλλόγου Ατρόμητος Αγ. Αναργύρων και του Μορφωτικού Συλλόγου Αγ. Αναργύρων. Είναι στέλεχος του ΚΚΕ.

Δήμος Τεμπών: Μαρία Κωστή, 60 χρονών, συνταξιούχος τραπεζοϋπάλληλος. Υπήρξε υποψήφια δημοτική σύμβουλος Τεμπών με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Πρώην συνδικαλίστρια στο Σύλλογο Υπαλλήλων της Εθνικής Τράπεζας. Έχει ενασχόληση διαχρονικά με τον Πολιτισμό.

Δήμος Τυρνάβου: Στέλιος Χατζηκράχτης, 60 χρονών, ελεύθερος επαγγελματίας, εκπαιδευτικός. Δημοτικός σύμβουλος Τυρνάβου της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Υποψήφιος δήμαρχος και το 2014. Διετέλεσε παλιότερα αντιδήμαρχος Τυρνάβου, πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Τυρνάβου.

Δήμος Φαρσάλων: Αποστόλης Αναγνώστου, 56 χρονών, οικοδόμος. Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Φαρσάλων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και το 2014. Πρόεδρος του Σωματείου Οικοδόμων Φαρσάλων, μέλος της ΤΕ Υπαίθρου του ΚΚΕ.

 

Υποψήφιοι δήμαρχοι Νομού Μαγνησίας

Δήμος Βόλου: Αποστόλης Ριζόπουλος, 55 χρονών, δάσκαλος. Υπήρξε δημοτικός σύμβουλος Βόλου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» (2010-2014) και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος το 2014. Διετέλεσε παλιότερα γραμματέας του Συλλόγου Δασκάλων Μαγνησίας και μέλος του ΔΣ της Ένωσης Γονέων Βόλου. Είναι μέλος του ΤΓ Μαγνησίας του ΚΚΕ.

Δήμος Αλμυρού: Σάββας Τσόγκας, 61 χρονών, ελεύθερος επαγγελματίας, λογιστής – φοροτέχνης. Δημοτικός σύμβουλος Αλμυρού της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και υποψήφιος δήμαρχος από το 2003. Εργάστηκε παλιότερα στην ΕΑΣ Αλμυρού και διετέλεσε γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Αλμυρού. Είναι μέλος της Τ.Ε Μαγνησίας του ΚΚΕ.

Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου: Βασίλης Τσαπράζης, 38 χρονών, πολιτικός μηχανικός, ελεύθερος επαγγελματίας. Δημοτικός σύμβουλος Ζαγοράς -Μουρεσίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και υποψήφιος δήμαρχος από το 2010. Μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Μαγνησίας και του ΔΣ του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Νομού Μαγνησίας. Είναι μέλος της ΤΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ.

Δήμος Νοτίου Πηλίου: Γιάννης Κωνσταντινάκης, 52 χρονών, ελεύθερος επαγγελματίας Χωματουργικών Έργων. Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» εδώ και πολλά χρόνια. Είναι μέλος της ΤΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ.

Δήμος Ρήγα Φεραίου: Αποστόλης Παπαϊωάννου, 62 χρονών, συνταξιούχος καθηγητής. Δημοτικός σύμβουλος Ρήγα Φεραίου. Υποψήφιος δήμαρχος και το 2014. Είναι στέλεχος του ΚΚΕ.

Δήμος Σκιάθου: Βάιος Καρπέτας, 31 χρονών, τραπεζοϋπάλληλος. Εκλεγμένος αντιπρόσωπος με το ψηφοδέλτιο της «Ενιαίας Συνδικαλιστικής Κίνησης» στο συνέδριο της ΟΤΟΕ. Υπήρξε μέλος της ΚΝΕ παλιότερα και σήμερα είναι γραμματέας της ΚΟ Σκιάθου του ΚΚΕ.

Δήμος Σκοπέλου: Γιώργος Αναγνώστου, 40 χρονών, επαγγελματίας Τουρισμού – Εστίασης. Δημοτικός σύμβουλος Σκοπέλου της «Λαϊκής Συσπείρωσης», στέλεχος του ΚΚΕ.

 

Υποψήφιοι δήμαρχοι Νομού Τρικάλων

Δήμος Τρικκαίων (ΦΩΤΟ αριστ.): Γιώργος Καΐκης, 56 χρονών, καθηγητής Φυσικής Αγωγής στη Δημόσια Εκπαίδευση. Δημοτικός σύμβουλος Τρικάλων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» από το 2002 και υποψήφιος δήμαρχος από το 2006. Υπήρξε βαλκανιονίκης στίβου στα 200 μέτρα και μέλος της εθνικής ομάδας στίβου. Είναι μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας και του ΤΓ Τρικάλων του ΚΚΕ.

Δήμος Πύλης (ΦΩΤΟ κεντρ.): Βάιος Καλύβας, 45 χρονών, πτυχιούχος επαγγελματίας μηχανικός αυτοκινήτων. Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο Γόμφων και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πύλης το 2014. Είναι μέλος του ΔΣ του Σωματείου Ιδιοκτητών Συνεργείων Αυτοκινήτων Ν. Τρικάλων και μέλος της Γραμματείας Τρικάλων της ΠΑΣΕΒΕ. Διετέλεσε παλιότερα μέλος του ΔΣ του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Τρικάλων.

Δήμος Φαρκαδώνας (ΦΩΤΟ δεξ.): Ευαγγελία Στεργίου, 48 χρονών, Ειδική παιδαγωγός. Υποψήφια δήμαρχος Φαρκαδώνας και το 2010 με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και δημοτική σύμβουλος ως το 2014. Δραστηριοποιείται στο Σύλλογο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων και στην Πρωτοβουλία Αναπληρωτών. Είναι στέλεχος του ΚΚΕ.

 

Υποψήφιοι δήμαρχοι Νομού Καρδίτσας

Δήμος Καρδίτσας: Βασίλης Κρανιάς, 62 χρονών, συνταξιούχος τεχνικός του ΟΤΕ. Δημοτικός σύμβουλος Καρδίτσας της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Ήταν και το 2014 υποψήφιος δήμαρχος Καρδίτσας. Διετέλεσε περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας της «Λαϊκής Συσπείρωσης» (2010-2014), επίσης πρόεδρος της ΤΔΕ Καρδίτσας της ΠΕΤ-ΟΤΕ, μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Καρδίτσας και συντονιστής της Γραμματείας Καρδίτσας του ΠΑΜΕ. Είναι μέλος του ΤΓ Καρδίτσας του ΚΚΕ.

Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: Βασίλης Ελευθερίου, 36 χρονών. Διπλωματούχος αγρονόμος τοπογράφος μηχανικός. Δημοτικός σύμβουλος Λίμνης Πλαστήρα της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Ήταν υποψήφιος δήμαρχος και το 2014. Είναι μέλος της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ και της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας. Πρόεδρος του Παραρτήματος Καρδίτσας του Πανελλήνιου Συλλόγου Διπλωματούχων Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών. Υποψήφιος διδάκτωρ Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Έκτακτος καθηγητής ΤΕΙ Θεσσαλίας. Μέλος της ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ.

Δήμος Μουζακίου: Λάμπρος Γιώτης, 61 χρονών, ψυκτικός, δημοτικός σύμβουλος Μουζακίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης», ήταν υποψήφιος δήμαρχος και το 2014.

Δήμος Παλαμά: Άρης Πολυγένης, 38 χρονών, αγρότης. Δημοτικός σύμβουλος Παλαμά της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και υποψήφιος δήμαρχος από το 2010. Μέλος του ΔΣ της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας και πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Λεύκης. Είναι μέλος της ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ.

Δήμος Σοφάδων: Ηλίας Στουρνάρας, 33 χρονών, τοπογράφος μηχανικός. Πρόεδρος του Παραρτήματος Θεσσαλίας του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών. Είναι μέλος της ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Προτάσεις για το χειμώνα από τη βιοτεχνία Κουρτινών και Στρωμάτων Νικολάου Μήτσιου

Και επίσημα πλέον μπήκαμε στο χειμώνα και ήρθε η κατάλληλη εποχή για να προετοιμάσετε το σπίτι σας για τις κρύες μέρες που πρόκειται να έρθουν. Η αλλαγή-ανακαίνιση του σπιτιού για να υποδεχθούμε το χειμώνα πλέον δεν είναι μια πολυέξοδη διαδικασία αλλά μια ευχάριστη υπόθεση αφού το κατάστημα Νικολάου Μήτσιου φροντίζει...

Οίκος Νυφικών Σόφη Μαύρου-Τζιουβάρα

Δείτε περισσότερα: http://www.nyfika-sofie.gr

Πρατήριο υγρών καυσίμων Μάκης Καραγιάννης

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ  ΜΑΚΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ 8ο χλμ. ε.ο. Τρικάλων - Καλαμπάκας Τηλ. 2431088220

Με πολύ κόσμο τα εγκαίνια του νέου ιατρείου της Ελίνας Γ. Αθανασούλα

Παρουσία ιατρών και πάρα πολλών προσκεκλημένων πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του ιατρείου της Ελίνας Γεωργ. Αθανασούλα. Τα εγκαίνια τέλεσε ο π. Ιωάννης Ζώτος, ο οποίος ευχήθηκε το νέο ιατρείο να είναι καλορίζικο επ’ ωφελεία της τοπικής κοινωνίας και του κοινωνικού συνόλου. Η νέα Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος επέλεξε να δραστηριοποιηθεί στον τόπο καταγωγής...

Ιατρείο στην Καλαμπάκα και στην Κηφισιά από τον Ψυχίατρο Χρίστο Χ. Λιάπη

Δεύτερο Ιατρείο στην Καλαμπάκα λειτουργεί, από τον Ιούνιο, ο γνωστός Ψυχίατρος και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών, Χρίστος X. Λιάπης MD, MSc. PhD, ως παράρτημα του ιατρείου του στην Κηφισιά. Σε έναν χώρο υψηλού συμβολισμού για το πεδίο των νευροεπιστημών της Καλαμπάκας, στην οδό Περικλέους 8, καθώς εκεί ασκούσε το λειτούργημα...

Μικροβιολογικό Εργαστήριο «ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ» – Καλαμπάκα

Το νέο Μικροβιολογικό Εργαστήριο «ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ» λειτουργεί στην Καλαμπάκα υπό τη Διεύθυνση του κ. Νικολάου Παπανικολάου σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα εργαστήρια αναφοράς: Βιοϊατρική Αθηνών / In-Vitro / Βιοφόρµα / Mικροανάλυση. Μικροβιολογικό     Αιματολογικό     Βιοχημικό Ανοσολογικό     Ορμονολογικό     Προγενετικός έλεγχος Ωράριο λειτουργίας: • Δευτέρα: 7:00 - 14:00 και 18:00 - 20:00 • Τρίτη:...

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ-ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ

Ο Δρ. Αλέξανδρος Τσαρούχας είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός με εξειδίκευση στην αρθροσκοπική χειρουργική του γόνατος και του ώμου, την επανορθωτική χειρουργική των μεγάλων αρθρώσεων και την τραυματολογία. ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 

Ευφροσύνη Γεροβασιλείου – Χειρουργός Οφθαλμίατρος, MD

ΝΕΟ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ Σύγχρονη Διάγνωση και Επέμβαση ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ Α. ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Χειρουργός Οφθαλμίατρος, MD ΠΛΗΡΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΗΜΕΡΑ  ΠΡΩΙ  ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 09:00-13:30 18:00-20:00 ΤΡΙΤΗ 09:00-13:30  18:00-20:00 ΤΕΤΑΡΤΗ  09:00-13:30  ΚΛΕΙΣΤΑ ΠΕΜΠΤΗ 09:00-13:30 18:00-20:00 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  09:00-13:30 ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ           Ηπείρου 4, Καλαμπάκα | e-mail: efigerov@gmail.com Τηλ.: 2432077992, Κιν.: 6986567324

Ψητοπωλείο «Ψηστήρι» στην Καλαμπάκα με πεντανόστιμες κρεατολιχουδιές

Στην οδό Πίνδου 47 στην πόλη μας λειτουργεί ένα καταπληκτικό ψητοπωλείο, το Ψηστήρι. Σ' έναν άψογα διαμορφωμένο χώρο μπορείτε να δοκιμάσετε πεντανόστιμες κρεατολιχουδιές όπως λαχταριστά σουβλάκια, χοιρινό και κοτόπουλο. Ο πλούσιος κατάλογος περιλαμβάνει ακόμη πίτες με γύρο, κεμπάπ, λουκάνικο, ποικιλία ορεκτικών και σαλάτες και πολλά άλλα, όλα μια σκέτη απόλαυση. Μπορείτε...

ΠΑΠΠΑΣ: Οικοδομικά Υλικά – Χωματουργικά έργα – Είδη Υγιεινής

Νέο κατάστημα στην Καλαμπάκα Η εταιρεία ΠΑΠΠΑΣ, είναι γνωστή σε όλους εδώ και πολλά χρόνια για τις δραστηριότητές της στα χωματουργικά έργα. Πριν από 5 περίπου χρόνια επεκτάθηκε στο χώρο των οικοδομικών υλικών και ειδών υγιεινής ανοίγοντας ένα πρότυπο κατάστημα στην Διάβα Καλαμπάκας. Πελάτες της είναι πολλοί επαγγελματίες της πόλης και...

HOTEL KOSTA FAMISSI – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – METEORA

Hotel Kosta Famissi Τρικάλων 144, Καλαμπάκα Τηλ. 2432079192 ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ