Διαβάστε στην Καλαμπακιώτικη εφημερίδα “Τα Μετέωρα” που κυκλοφορεί

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Με όλα τα τελευταία νέα για τα στατιστικά στοιχεία των αποτελεσμάτων των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων και τις εκτιμήσεις για τις βάσεις των Σχολών κυκλοφορεί σήμερα η εφημερίδα «Τα Μετέωρα» της Καλαμπάκας.

Σήμερα Παρασκευή θα αναρτηθούν οι βαθμολογίες στα ΓΕΛ (στις 12.00 μ.) και την ερχόμενη Τρίτη στα ΕΠΑΛ.

Στον «Μιθριδατισμό» που παρατηρούμε ότι επικρατεί στην κοινωνία μας αναφέρεται στο κύριο άρθρο του ο Εκδότης Νικόλαος Βασ. Μπακόλας, ο οποίος σημειώνει ότι πίνουμε μέρα με τη μέρα κάθε λογής δηλητήριο που μας προσφέρουν σε μικροδόσεις, κι έτσι έχουμε αποκτήσει ανοσία.

Όπως πάντα, στην εφημερίδα θα διαβάσετε αναλυτικά ρεπορτάζ για όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας.

Σχόλια και παραπολιτικά και αυτή την εβδομάδα με το Πολιτικό Καφενείο, τον Καταπέλτη, τα Μετεωρίτικα και τον Τύπο & Υπογραμμό.

Στις απόψεις φιλοξενούνται οι: Χρήστος Γκερέκος, Νίκος Κατοίκος, Δημήτρης Γκανούλης, Βασίλης Γκουτζηλώστας, Βασιλική Μίχου, Γεώργιος Δ. Κατσικάς, Χρήστος Τσίτσαρης και ο απολαυστικός «Μαύρος Γάτος».

Στο δισέλιδο Υγεία & Ομορφιά θα διαβάσετε τα εξής θέματα: Καλοκαιρινή φροντίδα για την επιδερμίδα (Φανή Λουτριώτη-Ζησοπούλου), Πόνοι στην πλάτη (β΄ μέρος) (Παναγιώτης Κανδύλης), Η άρθρωση των φωνημάτων της Ελληνικής γλώσσας και τα ηλικιακά ορόσημα (Δήμητρα Π. Δημητράκη), Συμβουλές για κουρασμένο δέρμα (Βιβή Σινάνη), Γιατί να κάνει το παιδί μου λογοθεραπεία το καλοκαίρι (Μαρίνα Αθ. Καραθανάση), Κυτταρίτιδα… ο αιώνιος εχθρός (Βασιλική Κέφου).

Στο σούπερ εξασέλιδο αθλητικό ένθετο θα βρείτε αναλυτικά ρεπορτάζ από την κίνηση της εβδομάδας, όλα τα τελευταία νέα για το διοικητικό αδιέξοδο στα Μετέωρα, καθώς και ένα αφιέρωμα στην πορεία της ομάδας ποδοσφαίρου της Κρύας Βρύσης στην Α΄ ΕΠΣΤ τη σεζόν 2015-2016.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ