Διαβάστε στην εφημερίδα “Τα Μετέωρα” που κυκλοφορεί

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Με κύριο θέμα τις Κινητές Αστυνομικές Μονάδες που ήρθαν ως θεσμός και στον Νομό Τρικάλων κυκλοφορεί σήμερα η Εφημερίδα «Τα Μετέωρα».
Πρόκειται αναμφισβήτητα για ένα αξιέπαινο εγχείρημα που σκοπεύει στην καθιέρωση του αισθήματος ασφάλειας αλλά και στην εξυπηρέτηση των πολιτών που κατοικούν σε απομακρυσμένα χωριά.

Στην ανωτερότητα της δημιουργίας αναφέρεται στο κύριο άρθρο του ο Εκδότης Νικόλαος Βασ. Μπακόλας, ενώ όπως πάντα, στην εφημερίδα θα διαβάσετε αναλυτικά ρεπορτάζ για όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας.

Σχόλια και παραπολιτικά και αυτή την εβδομάδα με το Πολιτικό Καφενείο, τον Καταπέλτη, τα Μετεωρίτικα και τον Τύπο & Υπογραμμό.

Στις απόψεις φιλοξενούνται οι: Χρήστος Γκερέκος, Νίκος Κατοίκος, Παναγιώτης Καρασίμος, Βασίλης Αγγέλης, Βασίλης Γκουτζηκώστας, Βασιλική Μίχου και Χρήστος Τσίτσαρης.

Στο δισέλιδο Υγεία & Ομορφιά θα διαβάσετε τα εξής θέματα: Η γήρανση του προσώπου (Φανή Λουτριώτη-Ζησοπούλου), Αναβολικές ουσίες: Μεγάλος όγκος, μεγάλα προβλήματα (Παναγιώτης Κανδύλης), Πώς επηρεάζει η επιληψία τα παιδιά (Δήμητρα Π. Δημητράκη), Ήλιος, θάλασσα και… «καυτά» λάθη (Βιβή Σινάνη), Τεχνικές για να εμπλουτίσουμε το λεξιλόγιο των παιδιών (μέρος β΄) (Μαρίνα Αθ. Καραθανάση), Μύθος για την παιδική διατροφή (Βασιλική Κέφου).

Στο σούπερ εξασέλιδο αθλητικό ένθετο θα βρείτε αναλυτικά ρεπορτάζ από την κίνηση της εβδομάδας, καθώς και ένα αφιέρωμα στην εκπληκτική πορεία της ομάδας μπάσκετ του ΑΟ Καλαμπάκας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ