Διαβάστε στα «Μετέωρα»: Αναγκαίοι οι απινιδωτές

Με κύριο θέμα την έλλειψη απινιδωτών από την πόλη και τα χωριά μας κυκλοφορεί σήμερα η εφημερίδα «Τα Μετέωρα». Η τοπική κοινωνία μας έχει θρηνήσει πολλές φορές τον χαμό ενός συμπολίτη μας από καρδιακή ανακοπή, ακόμη και πρόσφατα. Δυστυχώς στην Καλαμπάκα δεν έχει τοποθετηθεί μέχρι σήμερα ούτε ένας απινιδωτής, ενώ υπάρχει στο χωριό της Διάβας (που διατίθεται και σε κάθε αγώνα που διεξάγεται στο γήπεδο), στο δημοτικό στάδιο Καλαμπάκας και στην Κρανιά Ασπροποτάμου. Ο πρώτος προέρχεται από δωρεά της ΒΙΟΛΑΝΤΑ στην ενορία Διάβας και ο δεύτερος από δωρεά του Θοδωρή Φορτούνη στον Δήμο Μετεώρων.

Τα παιδιά είναι πηγή έμπνευσης, γνώσης και ζωής μας λέει στο άρθρο του ο Εκδότης Νικόλαος Βασ. Μπακόλας, τονίζοντας ότι οι μεγαλύτεροι μπορούμε να διδαχτούμε από αυτά πολύτιμα μαθήματα ζωής.

Στην πρώτη συνέντευξη του 12ου κύκλου στα «Πρόσωπα», που για 11η χρονιά φιλοξενούνται στα «Μετέωρα», η Έφη Δούλη φιλοξενεί τη συγγραφέα Μαρία Μαρσέλου.

Σχόλια και παραπολιτικά αυτή την εβδομάδα στο Πολιτικό Καφενείο του Γιώργου Μπακόλα και στον Τύπο & Υπογραμμό του Γιάννη Ψαρρή.

Αφιέρωμα σε τρία ποιήματα του 19ου αι. που έγιναν αγαπημένα τραγούδια κάνει ο Δημήτρης Πλιάτρικας. Σήμερα το α΄ μέρος.

Τις απόψεις τους για θέματα επικαιρότητας και άλλα ενδιαφέροντα και σημαντικά καταθέτουν οι: Νικόλαος Κατοίκος, π. Διονύσιος Τάτσης, Βασίλειος Παππάς, Βασιλική Δ. Μίχου, Ιωάννης Αλμπάνης.

Στο δισέλιδο Υγεία & Ομορφιά διαβάστε : Καφές: Σας ενοχλεί στο στομάχι; Τα λάθη που κάνετε (Βασιλική Κέφου – Διαιτολόγος – Διατροφολόγος), Ευθειασμός στον αυχένα (Ιωάννης Α. Νάτσης – Φυσικοθεραπευτής), Ποια είναι η σωστή ηλικία για να πάρετε κινητό στο παιδί σας (Μαρίνα Αθ. Καραθανάση – Λογοθεραπεύτρια), Όμορφη χωρίς υπερβολές (Φανή Λουτριώτη – Αισθητικός).

Στα αθλητικά δείτε την τοπική επικαιρότητα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΕΔΩ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ