Διαβάστε στα «Μετέωρα» | Βαγγέλης Αγγελάκης: «Θα έχουμε κρίση μακράς διάρκειας»

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Με κύριο θέμα τη συνέντευξη του Προέδρου της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Τρικάλων, Βαγγέλη Αγγελάκη, κυκλοφορεί σήμερα η εφημερίδα «Τα Μετέωρα». Με αφορµή την πρόσφατη επανεκλογή του στο Διοικητικό Συµβούλιο της ΓΣΕΒΕΕ, ο απερχόµενος Τρικαλινός Αντιπρόεδρός της µας µιλά για τα προβλήµατα των επαγγελµατιών, για τον σηµαντικό ρόλο που διαδραµατίζει τα τελευταία χρόνια η ΓΣΕΒΕΕ στην προώθηση και επίλυσή τους, καθώς και για τις αλλεπάλληλες κρίσεις που ταλανίζουν τη χώρα µας και όλο τον κόσµο.

Παρότι πολλά εμπόδια κυριεύουν τις ζωές μας, υπάρχει πάντα ελπίδα για την επιτυχία μάς λέει στο άρθρο του ο Εκδότης Νικόλαος Βασ. Μπακόλας, παραθέτοντας ένα απόσπασμα του Χόρχε Μπουκάι.

Σχόλια και παραπολιτικά αυτή την εβδομάδα στο Πολιτικό Καφενείο του Γιώργου Μπακόλα και στον Τύπο & Υπογραμμό του Γιάννη Ψαρρή.

Διαβάστε επίσης πλούσια ρεπορτάζ από την τοπική επικαιρότητα.

Τις απόψεις τους για θέματα επικαιρότητας και άλλα ενδιαφέροντα και σημαντικά καταθέτουν οι: Χρήστος Γκερέκος, Νίκος Κατοίκος, Δημήτριος Γκούτρσας, Βασιλική Δ. Μίχου.

Στο δισέλιδο Υγεία & Ομορφιά διαβάστε : Το κόκκινο κρασί και τα οφέλη του – Β΄ μέρος (Βασιλική Κέφου – Διαιτολόγος – Διατροφολόγος), Χρόνιοι πόνοι: Εναλλακτική αντιμετώπιση με φυσικά μέσα και θεραπείες – Β΄ μέρος (Ιωάννης Α. Νάτσης – Φυσικοθεραπευτής), Πώς το παιδί θα μάθει να αναγνωρίζει και να εκφράζει τα συναισθήματά του (Μαρίνα Αθ. Καραθανάση – Λογοθεραπεύτρια), Καταπολεμίστε την κυτταρίτιδα (Φανή Λουτριώτη – Αισθητικός).

Στα αθλητικά δείτε την τοπική επικαιρότητα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΕΔΩ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ