Διαβάστε στα «Μετέωρα»: Θα είναι δύσκολος ο χειμώνας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Με κύριο θέμα τον δύσκολο χειμώνα που έρχεται για τα νοικοκυριά και τους επαγγελματίες κυκλοφορεί σήμερα η εφημερίδα «Τα Μετέωρα», καθώς η θέρμανση και η ακρίβεια απειλούν τα όλα τα εισοδήματα. Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, ανακοίνωσε την Τετάρτη τα νέα μέτρα στήριξης της κοινωνίας από τις επιπτώσεις της διεθνούς ενεργειακής κρίσης, ύψους 1,1 δισ. ευρώ. Το Υπουργείο Ενέργειας έδωσε μάλιστα στη δημοσιότητα 23 συμβουλές για την εξοικονόμηση ενέργειας.

Να μάθουμε να αντιμετωπίζουμε την κακία μάς λέει στο άρθρο του ο Εκδότης Νικόλαος Βασ. Μπακόλας, παραθέτοντας ένα αξιόλογο κείμενο της Φιλολόγου Ματίνας Στυλίδου.

Σχόλια και παραπολιτικά αυτή την εβδομάδα στο Πολιτικό Καφενείο του Γιώργου Μπακόλα και στον Τύπο & Υπογραμμό του Γιάννη Ψαρρή.

Διαβάστε επίσης πλούσια ρεπορτάζ από την τοπική επικαιρότητα.

Τις απόψεις τους για θέματα επικαιρότητας και άλλα ενδιαφέροντα και σημαντικά καταθέτουν οι: Χρήστος Γκερέκος, Νίκος Κατοίκος, Δημήτριος Π. Ρίζος, Σώτος Αλεξίου, Θωμάς Χ.Ε. Γκιάτας, Αρχιμ. Βαρλαάμ Μετεωρίτης.

Στο δισέλιδο Υγεία & Ομορφιά διαβάστε : Το κόκκινο κρασί και τα οφέλη του – Α΄ μέρος (Βασιλική Κέφου – Διαιτολόγος – Διατροφολόγος), Χρόνιοι πόνοι: Εναλλακτική αντιμετώπιση με φυσικά μέσα και θεραπείες (Ιωάννης Α. Νάτσης – Φυσικοθεραπευτής), Έφηβοι και γονείς (Μαρίνα Αθ. Καραθανάση – Λογοθεραπεύτρια), Όμορφη και φρέσκια επιδερμίδα (Φανή Λουτριώτη – Αισθητικός).

Στα αθλητικά δείτε την τοπική επικαιρότητα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΕΔΩ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ