Διαβάστε στα «Μετέωρα»: Προετοιμάζονται για τις σπουδές τους

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Με κύριο θέμα τις επιτυχίες των Καλαμπακιωτών στις πρόσφατες πανελλήνιες εξετάσεις κυκλοφορεί η εφημερίδα «Τα Μετέωρα». Οι επιτυχόντες από τα λύκεια της Καλαμπάκας ήταν 103. Σε επίπεδο νομού οι υποψήφιοι από τα ΓΕ.Λ. ήταν συνολικά 884, εκ των οποίων 626 (ποσοστό 70,81%) πέτυχαν την εισαγωγή τους σε κάποια σχολή της τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ενώ από τα ΕΠΑ.Λ. υποψήφιοι ήταν 333, εκ των οποίων 105 (ποσοστό 31,53%) πέτυχαν την εισαγωγή τους σε κάποια Σχολή. Μετά από τη συναίνεση παιδιών και γονέων, δημοσιεύονται τα ονόματα των πρώτων επιτυχόντων, καθώς και όλες οι Σχολές επιτυχίας των υποψηφίων.

Στις έντονες αντιδράσεις των ανθρώπων όταν θυμώνουν ή όταν διαφωνούν με κάποιον αναφέρεται στο άρθρο του ο Εκδότης Νικόλαος Βασ. Μπακόλας.

Σχόλια και παραπολιτικά αυτή την εβδομάδα στο Πολιτικό Καφενείο του Γιώργου Μπακόλα και στον Τύπο & Υπογραμμό του Γιάννη Ψαρρή.

Διαβάστε επίσης πλούσια ρεπορτάζ από την τοπική επικαιρότητα.

Τις απόψεις τους για θέματα επικαιρότητας και άλλα ενδιαφέροντα και σημαντικά καταθέτουν οι: Χρήστος Γκερέκος, Διογένης Παππάς, Βασιλική Μίχου, Αθανάσιος Τσαγκρασούλης.

Στο δισέλιδο Υγεία & Ομορφιά διαβάστε : Τροφές που ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου (Βασιλική Κέφου – Διαιτολόγος – Διατροφολόγος), Μύθοι και αλήθειες για την οστεοαρθρίτιδα (Ιωάννης Α. Νάτσης – Φυσικοθεραπευτής), Πολλαπλή σκλήρυνση και απομυελίνωση (Μαρίνα Αθ. Καραθανάση – Λογοθεραπεύτρια), Λεξικό αισθητικής (Φανή Λουτριώτη – Αισθητικός).

Στα αθλητικά δείτε την τοπική επικαιρότητα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΕΔΩ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ