Διαβάστε στα «Μετέωρα»: Αρκετές επιτυχίες στην Καλαμπάκα

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Με κύριο θέμα τις καλές επιδόσεις των υποψηφίων στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις, κυκλοφορεί η εφημερίδα «Τα Μετέωρα». Δημοσιεύονται κατόπιν αδείας των γονέων και των παιδιών τα ονόματα των υποψηφίων του ΓΕΛ Καλαμπάκας και του ΕΠΑΛ Καλαμπάκας που συγκέντρωσαν πάνω από 16000 μόρια.

Ο δρόμος της ζωής είναι μακρύς και δεν καθορίζεται από την επιτυχία ή την αποτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις τονίζει στο άρθρο του ο Εκδότης Νικόλαος Βασ. Μπακόλας.

Στα Φιλολογικά Μετέωρα ο Γρηγόρης Σταγέας κάνει ένα τιμητικό αφιέρωμα στη μνήμη του Αθανασίου Σιούτα.

Η Έφη Δούλη φιλοξενεί στα Πρόσωπα τη συγγραφέα Λιλή Μαυροκεφάλου.

Σχόλια και παραπολιτικά αυτή την εβδομάδα στο Πολιτικό Καφενείο του Γιώργου Μπακόλα και στον Τύπο & Υπογραμμό του Γιάννη Ψαρρή.

Διαβάστε επίσης πλούσια ρεπορτάζ από την τοπική επικαιρότητα, καθώς και τη συνέντευξη που παραχώρησε στον Γιώργο Μπακόλα ο ιδρυτικός Πρόεδρος του Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος “Νίκη”, Δημήτρης Νατσιός.

Τις απόψεις τους για θέματα επικαιρότητας και άλλα ενδιαφέροντα και σημαντικά καταθέτουν οι: Χρήστος Γκερέκος, Νίκος Κατοίκος, Θωμάς Χ.Ε. Γκιάτας, Βασιλική Δ. Μίχου, Σπυρίδων Βλιώρας, Χρίστος Χ. Λιάπης και Σπυρίδων Νικολογιάννης.

Στο δισέλιδο Υγεία & Ομορφιά διαβάστε : Αφυδάτωση το καλοκαίρι (Βασιλική Κέφου – Διαιτολόγος – Διατροφολόγος), Γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι σήμερα βιώνουν πόνο στη μέση τους (Ιωάννης Α. Νάτσης – Φυσικοθεραπευτής), Η παρατήρηση του περιβάλλοντος συμβάλλει στην ανάπτυξη του παιδιού (Μαρίνα Αθ. Καραθανάση – Λογοθεραπεύτρια), Όμορφο σώμα (Φανή Λουτριώτη – Αισθητικός).

Στα αθλητικά δείτε την τοπική επικαιρότητα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΕΔΩ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ