Διαβάστε στα «Μετέωρα»: Στρέφει το βλέμμα στο μέλλον

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Με κύριο θέμα την προώθηση του Ψηφιακού Μετασχηματισμού και της ενεργειακής αειφορίας από τη δημοτική Αρχή, κυκλοφορεί η εφημερίδα «Τα Μετέωρα». Ο Δήμος Μετεώρων θα υποβάλει πρόταση στο πρόγραμμα «Έξυπνες Πόλεις», το οποίο πρόκειται να ανοίξει την 1η Ιουλίου και να ολοκληρωθεί στις 31 Οκτωβρίου 2022, ενώ εξετάζει και τη στροφή προς την παραγωγή ενέργειας, με την αξιοποίηση του νόμου για την υλοποίηση των Ενεργειακών Κοινοτήτων, που θα φέρει πολλαπλά οφέλη για δήμο και δημότες, και κυρίως για ευάλωτα νοικοκυριά.

Σε έντονα συναισθήματα πουδηλητηριάζουν τις ζωές μας αναφέρεται στο άρθρο του ο Εκδότης Νικόλαος Βασ. Μπακόλας.

Σχόλια και παραπολιτικά αυτή την εβδομάδα στο Πολιτικό Καφενείο του Γιώργου Μπακόλα και στον Τύπο & Υπογραμμό του Γιάννη Ψαρρή.

Διαβάστε επίσης πλούσια ρεπορτάζ από την τοπική επικαιρότητα.

Τις απόψεις τους για θέματα επικαιρότητας και άλλα ενδιαφέροντα και σημαντικά καταθέτουν οι: Χρήστος Γκερέκος, Χρήστος Μαλεβίτσης, Βασιλική Δ. Μίχου, Δημήτρης Τσεργούλας, Σπύρος Νικολογιάννης, Θωμάς Χ.Ε. Γκιάτας, Χρίστος Λιάπης, Γιώργος Βαΐου και Απόστολος Αλεξίου.

Στο δισέλιδο Υγεία & Ομορφιά διαβάστε : Γαστρεντερίτιδα… ασθένεια που προκαλεί πανικό (Βασιλική Κέφου – Διαιτολόγος – Διατροφολόγος), Σύνδρομο υπερκινητικότητας των αρθρώσεων (Ιωάννης Α. Νάτσης – Φυσικοθεραπευτής), Λογοθεραπεία ενηλίκων (Μαρίνα Αθ. Καραθανάση – Λογοθεραπεύτρια), Φροντίδα για τα πόδια σας (Φανή Λουτριώτη – Αισθητικός).

Στα αθλητικά δείτε την τοπική επικαιρότητα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΕΔΩ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img