Διαβάστε στα «Μετέωρα» | Λευτέρης Αβραμόπουλος: «Βαθιά το χέρι στην τσέπη»

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Με κύριο θέμα την ολοκλήρωση του διαγωνισμού για την αποκομιδή των απορριμμάτων στις περιφερειακές δημοτικές ενότητες του Δήμου Μετεώρων, κυκλοφορεί η εφημερίδα «Τα Μετέωρα». Με ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης, Λευτέρης Αβραμόπουλος, τονίζει ότι εν µέσω πρωτοφανούς ενεργειακής και οικονοµικής κρίσης η δηµοτική Αρχή του Θεόδωρου Αλέκου θα φορτώσει µε τη διαδικασία που επέλεξε 205.000 ευρώ περισσότερα στις πλάτες των δηµοτών, κάνοντας λόγο για κατασπατάληση του δηµοσίου χρήµατος.

Κάθε άτομο είναι υπεύθυνο για τη ζωή του μας λέει στο άρθρο του ο Εκδότης Νικόλαος Βασ. Μπακόλας.

Σχόλια και παραπολιτικά αυτή την εβδομάδα στο Πολιτικό Καφενείο του Γιώργου Μπακόλα και στον Τύπο & Υπογραμμό του Γιάννη Ψαρρή.

Διαβάστε επίσης πλούσια ρεπορτάζ από την τοπική επικαιρότητα.

Τις απόψεις τους για θέματα επικαιρότητας και άλλα ενδιαφέροντα και σημαντικά καταθέτουν οι: Χρήστος Γκερέκος, Βασίλειος Αγγέλης, Ιωάννης Αλμπάνης, Βασιλική Δ. Μίχου, Σπυρίδων Δ. Νικολογιάννης.

Στο δισέλιδο Υγεία & Ομορφιά διαβάστε : Διατροφή και καλοκαίρι (Βασιλική Κέφου – Διαιτολόγος – Διατροφολόγος), Γιατί μπορεί να έχω πρωινή δυσκαμψία; Πώς να το ξεπεράσετε (Ιωάννης Α. Νάτσης – Φυσικοθεραπευτής), Κατάθλιψη (Μαρίνα Αθ. Καραθανάση – Λογοθεραπεύτρια), Μυστικά για όμορφα χείλη (Φανή Λουτριώτη – Αισθητικός).

Στα αθλητικά δείτε την τοπική επικαιρότητα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΕΔΩ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img