Διαβάστε στα «Μετέωρα»: Τα νέα μέτρα για το ρεύμα

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Με κύριο θέμα τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός για την ανακούφιση πολιτών και επαγγελματιών από τις αυξήσεις του ηλεκτρικού ρεύματος κυκλοφορεί η εφημερίδα «Τα Μετέωρα». Το Εθνικό Πρόγραμμα Στήριξης για την αντιμετώπιση των ανατιμήσεων στο ηλεκτρικό ρεύμα ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με στόχο την ανακούφιση νοικοκυριών και επιχειρήσεων από τους δυσβάσταχτους λογαριασμούς. Επιστροφή ποσού μέχρι και 600 ευρώ στους πολίτες, έκπτωση 50% για Μάιο-Ιούνιο στο ηλεκτρικό ρεύμα, κατάργηση της ρήτρας αναπροσαρμογής στους λογαριασμούς ρεύματος, πρόγραμμα ανακύκλωσης κλιματιστικών και ψυγείων, και φορολόγηση του 90% των πρόσθετων συγκυριακών εσόδων των επιχειρήσεων ενέργειας αποτελούν τις τέσσερις παρεμβάσεις.

Στην αγάπη και στον σεβασμό που πρέπει να υπάρχουν σε ένα σπίτι αναφέρεται ο Εκδότης Νικόλαος Βασ. Μπακόλας , σημειώνοντας ότι το καλύτερο σπίτι είναι αυτό πυο στηρίζει ο ένας τον άλλο.

Η Έφη Δούλη φιλοξενεί στα Πρόσωπα τον κλινικό ορθομοριακό διατροφολόγο και συγγραφέα Γιώργο Μηνούδη.

Σχόλια και παραπολιτικά αυτή την εβδομάδα στο Πολιτικό Καφενείο του Γιώργου Μπακόλα και στον Τύπο & Υπογραμμό του Γιάννη Ψαρρή.

Διαβάστε επίσης πλούσια ρεπορτάζ από την τοπική επικαιρότητα.

Τις απόψεις τους για θέματα επικαιρότητας και άλλα ενδιαφέροντα και σημαντικά καταθέτουν οι: Χρήστος Γκερέκος, Δημήτρης Λιάος, Βασιλική Δ. Μίχου, Αθανάσιος Τσαγκρασούλης, Ιωάννης Αλμπάνης, Βαρλαάμ Μετεωρίτης.

Στο δισέλιδο Υγεία & Ομορφιά διαβάστε: Αυξημένη ή χαμηλή Β12: Τι πρέπει να ξέρετε (Βασιλική Κέφου – Διαιτολόγος – Διατροφολόγος), Ο ρόλος της Φυσικοθεραπείας στη διαχείριση ασθενών με φλεβική θρόμβωση (Ιωάννης Α. Νάτσης – Φυσικοθεραπευτής), Εξάντληση φωνητικών χορδών (Μαρίνα Αθ. Καραθανάση – Λογοθεραπεύτρια), Η φροντίδα των χεριών (Φανή Λουτριώτη – Αισθητικός).

Στα αθλητικά δείτε όλη την επικαιρότητα στα σπορ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΕΔΩ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ