Διαβάστε στα «Μετέωρα»: «Η ανθρώπινη αμέλεια “γεννά” τα αδέσποτα»

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Με κύριο θέμα τη νέα προσπάθεια που έχει ξεκινήσει η δημοτική Αρχή του Δήμου Μετεώρων για τη διαχείριση των αδέσποτων σκυλιών κυκλοφορεί η εφημερίδα «Τα Μετέωρα». Το θέμα ταλανίζει τα τελευταία χρόνια τους δημότες, χωρίς να έχει δοθεί λύση, παρά τις προσπάθειες που έγιναν από τις τελευταίες τρεις δημοτικές Αρχές. Το πρόβλημα, έστω και μικρότερο, υπήρχε και παλαιότερα, αλλά την τελευταία δεκαετία έγινε σοβαρότερο και τα τελευταία χρόνια βρισκόμαστε στην κορύφωσή του. Τους τελευταίους μήνες ο Δήμος Μετεώρων έχει ξεκινήσει μία προσπάθεια να θέσει το πρόβλημα στη σωστή βάση του και να δώσει λύσεις με γνώμονα την κείμενη νομοθεσία. Η αρχή έγινε με τη δημιουργία του καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς και θα συνεχιστεί με το κυνοκομείο, την επανένταξη και την προώθηση της υιοθεσίας. Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Βασίλης Κερασοβίτης, μιλά στα “Μ” για το καταφύγιο, το κυνοκομείο και το πρόγραμμα επανένταξης και υιοθεσίας των αδέσποτων σκυλιών.

Στη σημερινή Ευρωπαϊκή Ημέρα Προστασίας των Προσωπικών δεδομένων αναφέρεται στο άρθρο του ο Εκδότης Νικόλαος Βασ. Μπακόλας, τονίζοντας ότι η εποχή της πληροφορίας έχει φέρει ραγδαίες εξελίξεις, και γι’ αυτό πρέπει να προστατεύεται η ιδιωτικότητα του πολίτη.

Σχόλια και παραπολιτικά αυτή την εβδομάδα στο Πολιτικό Καφενείο του Γιώργου Μπακόλα και στον Τύπο & Υπογραμμό του Γιάννη Ψαρρή.

Τις απόψεις τους για θέματα επικαιρότητας και άλλα ενδιαφέροντα και σημαντικά καταθέτουν οι: Χρήστος Γκερέκος, Βασιλική Δ. Μίχου, Θανάσης Σιούτας, Παναγιώτης Καρασίμος, Μανώλης Μαραγκάκης & Ευθύμιος Γιώτας, Γιάννης Πατρίκιος, Δημήτρης Τσεργούλας, Ιωάννης Δημ. Αλμπάνης, Αθανάσιος Τσαγκρασούλης.

Στο δισέλιδο Υγεία & Ομορφιά διαβάστε: Πρωινές συνήθειες που βοηθούν το αδυνάτισμα (Βασιλική Κέφου – Διαιτολόγος – Διατροφολόγος), Παιδιά και σκελετική ανάπτυξη (Παναγιώτης Κανδύλης – Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ), Φυσικοθεραπεία: Ο αφανής ήρωας της υγείας (Ιωάννης Α. Νάτσης – Φυσικοθεραπευτής), Η διαταραχή ελλειματικής προσοχής και υπερκινητικότητας (Μαρίνα Αθ. Καραθανάση – Λογοθεραπεύτρια), Αναζωογόνηση (Φανή Λουτριώτη – Αισθητικός).

Στα αθλητικά δείτε όλη την επικαιρότητα στα σπορ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΕΔΩ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img