Διαβάστε στα «Μετέωρα»: Το «Open Mall» κοντά στη δημοπράτηση

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Με κύριο θέμα το «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου», το οποίο σύντομα θα μπει στη φάση της δημοπράτησης, κυκλοφορεί η εφημερίδα «Τα Μετέωρα». Την Τετάρτη η ομάδα μελετητών της κοινοπραξίας που έχει αναλάβει την εκπόνησή τους παρουσίασε τις μελέτες που αφορούν στο μείζον και κομβικό για το μέλλον της πόλης έργο της αισθητικής αναβάθμισης του κέντρου της Καλαμπάκας. Οι μελετητές τόνισαν ότι ο Δήμος Μετεώρων είναι ένας από τους δύο πρώτους δήμους που έχουν προχωρήσει σε αυτό το στάδιο ολοκλήρωσης του έργου σε όλη την Ελλάδα και στη συνέχεια τα μέλη της ανέλυσαν λεπτομερώς τις μελέτες (τοπογραφική, ειδική αρχιτεκτονική, ηλεκτρομηχανική, υδραυλική, φυτοτεχνική) που έχουν εκπονηθεί. Αφού λάβει υπόψη της τις παρατηρήσεις του Δήμου Μετεώρων, η ομάδα θα παρουσιάσει τις τελικές μελέτες σύντομα, και στη συνέχεια θα περάσουμε στη φάση της προκήρυξης του διαγωνισμού για τον ανάδοχο της υλοποίησης των παρεμβάσεων.

Να κάνουμε συχνά ένα εσωτερικό ταξίδι και να διαπιστώσουμε τι μας αρέσει και τι όχι πάνω μας, για να μπορούμε έτσι να διορθωνόμαστε, μας καλεί με το άρθρο του ο Εκδότης Νικόλαος Βασ. Μπακόλας.

Σχόλια και παραπολιτικά αυτή την εβδομάδα στο Πολιτικό Καφενείο του Γιώργου Μπακόλα και στον Τύπο & Υπογραμμό του Γιάννη Ψαρρή.

Στις απόψεις φιλοξενούνται οι: Χρήστος Γκερέκος, Βασιλική Δ. Μίχου, Νίκος Κατοίκος, Ιωάννης Αλμπάνης, Αθανάσιος Τσαγκρασούλης.

Στο δισέλιδο Υγεία & Ομορφιά διαβάστε: Τα οφέλη της βιταμίνης C και σε ποια τρόφιμα βρίσκεται (Βασιλική Κέφου – Διαιτολόγος – Διατροφολόγος), Η άσκηση «ρίχνει» στο μισό τον μεταβολισμό στους παχύσαρκους (Παναγιώτης Κανδύλης – Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ), Τα πλεονεκτήματα της φυσικοθεραπείας στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (Ιωάννης Α. Νάτσης – Φυσικοθεραπευτής), Μέσα στο μυαλό ενός παιδιού με μαθησιακές δυσκολίες (Μαρίνα Αθ. Καραθανάση – Λογοθεραπεύτρια), Τα πνεονεκτήματα του φυτικού peeling (Φανή Λουτριώτη – Αισθητικός).

Στα αθλητικά δείτε όλη την επικαιρότητα στα σπορ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΕΔΩ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ