Διαβάστε στα «Μετέωρα»: «Σαρώνει» και τον Ν. Τρικάλων η «Ο»

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Με κύριο θέμα την μετάλλαξη Όμικρον του κορονοϊού που “σαρώνει” και τον νομό Τρικάλων τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί η εφημερίδα «Τα Μετέωρα». Μόλις έξι εβδοµάδες µετά την εµφάνισή της, σπάει το ένα µετά το άλλο τα ηµερήσια ρεκόρ κρουσµάτων στη χώρα µας και στον νοµό Τρικάλων. Οι διαστάσεις που παίρνει είναι εφιαλτικές, ενώ και τα χθεσινά (Τετάρτης)κρούσµατα στη χώρα µας κυµάνθηκαν σε υψηλά επίπεδα. Η αρχή της ανόδου έγινε την Τρίτη 28 Δεκεµβρίου 2021, ηµέρα που τα κρούσµατα ξεπέρασαν το όριο των 20.000, καθώς καταγράφηκαν 21.657 µολύνσεις, και έκτοτε η άνοδος των κρουσµάτων συνεχίζεται. Ωαστόσο, παρόλο που από την ηµέρα αυτή ξεκίνησαν να ανεβαίνουν θεαµατικά οι µολύνσεις, ο αριθµός των διασωληµένων αλλά και των νεκρών παραµένει σταθερός.

Να δίνουμε χρόνο στον ευατό μας και στην οικογένειά μας μας καλεί με το άρθρο του και μια διδακτική ιστορία ο Εκδότης Νικόλαος Βασ. Μπακόλας.

Η Έφη Δούλη φιλοξενεί στα Πρόσωπα την Κανή Καραβά.

Σχόλια και παραπολιτικά αυτή την εβδομάδα στο Πολιτικό Καφενείο του Γιώργου Μπακόλα και στον Τύπο & Υπογραμμό του Γιάννη Ψαρρή.

Στις απόψεις φιλοξενούνται οι: Χρήστος Γκερέκος, Νίκος Κατοίκος, Βασιλική Δ. Μίχου, Ιωάννης Αλμπάνης, Αθανάσιος Τσαγκρασούλης, Θωμάς Χ.Ε. Γκιάτας, Χρήστος Κυρίτσης.

Στο δισέλιδο Υγεία & Ομορφιά διαβάστε: Υπερφαγική διαταραχή (Βασιλική Κέφου – Διαιτολόγος – Διατροφολόγος), Πόνος στη μέση & άσκηση (Παναγιώτης Κανδύλης – Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ), Σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα: Φυσικοθεραπεία ή χειρουργείο (Ιωάννης Α. Νάτσης – Φυσικοθεραπευτής), Φράσεις που δεν πρέπει να λέτε σε ένα παιδί που φοβάται (Μαρίνα Αθ. Καραθανάση – Λογοθεραπεύτρια), Φτιάξτε μόνοι σας μάσκες προσώπου (Φανή Λουτριώτη – Αισθητικός).

Στα αθλητικά δείτε όλη την επικαιρότητα στα σπορ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΕΔΩ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img