Διαβάστε στα «Μετέωρα»: Λύση στο αδιέξοδο;

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Με κύριο θέμα τη λύση που προτείνει στο αδιέξοδο της νέας περιφερειακής οδού ο Διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μετεώρων και πρώην Δήμαρχος Καστανιάς, Κώστας Τόλης, κυκλοφορεί η εφημερίδα «Τα Μετέωρα». Σε μία εποχή που η αναβάθμιση του εθνικού, κεντρικού και επαρχιακού οδικού δικτύου αποτελεί προτεραιότητα για Πολιτεία, περιφέρειες και δήμους της χώρας, το έργο της κατασκευής νέας περιφερειακής οδού στην Καλαμπάκα έχει «παγώσει» εδώ και αρκετά χρόνια, λόγω της εκτιμώμενης μεγάλης αξίας των απαλλοτριώσεων. Το θέμα της κατασκευής της νέας περιφερειακής οδού της Καλαμπάκας διατηρείται στο προσκήνιο με άρθρο-παρέμβαση του Διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μετεώρων και πρώην Δημάρχου Καστανιάς, Κώστα Τόλη. Ο κ. Τόλης έρχεται να τονίσει την αναγκαιότητα της κατασκευής του έργου και να προτείνει μία λύση στο πλαίσιο της άτυπης διαβούλευσης που ξεκίνησε η εφημερίδα μας τον περασμένο Ιούνιο.

Στην Παγκόσμια Ημέρα των Ανδρών, που γιορτάζεται στις 19 Νοεμβρίου σε περισσότερες από εβδομήντα χώρες του κόσμου (αλλά όχι στην Ελλάδα), αναφέρεται στο άρθρο του ο Εκδότης Νικόλαος Βασ. Μπακόλας.

Σχόλια και παραπολιτικά αυτή την εβδομάδα στο Πολιτικό Καφενείο του Γιώργου Μπακόλα και στον Τύπο & Υπογραμμό του Γιάννη Ψαρρή.

Στις απόψεις φιλοξενούνται οι: Χρήστος Γκερέκος, Νικόλαος Κατοίκος, Παναγιώτης Καρασίμος, Χρήστος Κυρίτσης, Θανάσης Σιούτας, Σπυρίδων Βλιώρας, Δημήτρης Τσεργούλας, Βασιλική Μίχου και Γιώργος Βαΐου.

Στο δισέλιδο Υγεία & Ομορφιά διαβάστε: Covid-19. Ο ρόλος της διατροφής στην καλύτερη ανάρρωση (Βασιλική Κέφου – Διαιτολόγος – Διατροφολόγος), Αξιολογήστε τη φυσική κατάσταση (Παναγιώτης Κανδύλης – Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ), Πόνος στη μέση: Πότε συστήνεται φυσικοθεραπεία (Ιωάννης Α. Νάτσης – Φυσικοθεραπευτής), Το μυστικό των πρώτων λέξεων (Μαρίνα Αθ. Καραθανάση – Λογοθεραπεύτρια), Κυτταρίτιδα: Αλήθειες και λάθη (Φανή Λουτριώτη – Αισθητικός).

Στα αθλητικά δείτε όλη την επικαιρότητα στα σπορ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΕΔΩ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ