Διαβάστε στα «Μετέωρα»: Εξελίξεις για τρία έργα

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Με κύριο θέμα τις τελευταίες εξελίξεις σε τρία έργα που θα υλοποιηθούν στον Δήμο Μετεώρων κυκλοφορεί η εφημερίδα «Τα Μετέωρα». Το ένα έργο είναι η δημιουργία / αναβάθμιση των στάσεων των λεωφορείων, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού του Δήμου Μετεώρων, το δεύτερο αφορά στην κατασκευή κυνοκομείου στην Καλαμπάκα και το τρίτο στην αναβάθμιση του γηπέδου ποδοσφαίρου στο Καστράκι. Για τα δύο πρώτα έργα εκδόθηκαν οι διακηρύξεις για τις δημοπρατήσεις, ενώ για το τρίτο αναμένεται σε δύο εβδομάδες περίπου η ανακήρυξη του αναδόχου.

Σε αλήθειες που όλοι χρειζόμαστε, για να βλέπουμε τη ζωή θετικά, αναφέρεται στο άρθρο του ο Εκδότης Νικόλαος Βασ. Μπακόλας, σημειώνοντας ότι αξίζει να ανατρέχουμε σε αυτές κάθε φορά που μας πιάνουν οι “μαύρες” μας.

Στα Πρόσωπα η Έφη Δούλη φιλοξενεί τη συγγραφέα Δήμητρα Παπαναστασοπούλου.

Σχόλια και παραπολιτικά αυτή την εβδομάδα στο Πολιτικό Καφενείο του Γιώργου Μπακόλα και στον Τύπο & Υπογραμμό του Γιάννη Ψαρρή.

Στις απόψεις φιλοξενούνται οι: Χρήστος Γκερέκος, Ευαγγελία Μπίτου – Μαρία Πετρίδη, Θανάσης Σιούτας, Βασιλική Μίχου, Χρήστος Κυρίτσης και Γιώργος Βαΐου.

Στο δισέλιδο Υγεία & Ομορφιά διαβάστε: Ποια είναι τα συμπτώματα έλλειψης της βιταμίνης Β12 (Βασιλική Κέφου – Διαιτολόγος – Διατροφολόγος), Τα αθλήματα που “καίνε” τις περισσότυερες θερμίδες (Παναγιώτης Κανδύλης – Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ), Ποιοι παράγοντες συντελούν στις πτώσεις των ηλικιωμένων (Ιωάννης Α. Νάτσης – Φυσικοθεραπευτής), Λογοθεραπεία: Πότε είναι απαραίτητη; (Μαρίνα Αθ. Καραθανάση – Λογοθεραπεύτρια), Προστατέψτε τα χείλη σας (Φανή Λουτριώτη – Αισθητικός).

Στα αθλητικά δείτε όλη την επικαιρότητα στα σπορ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΕΔΩ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ