Διαβάστε στα «Μετέωρα»: Τα πρώτα έργα του «Αντ. Τρίτση»

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Με κύριο θέμα τα πρώτα έργα του Δήμου Μετεώρων που θα ενταχθούν στο Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” μέσα στον Νοέμβριο κυκλοφορεί η εφημερίδα «Τα Μετέωρα». Ο Δήμαρχος Μετεώρων Θεόδωρος Αλέκος συναντήθηκε το πρωί της Πέμπτης με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών, Μιχάλη Σταυριανουδάκη, με τον οποίο είχε μία εποικοδομητική συζήτηση για την πορεία των προτάσεων του Δήμου Μετεώρων και την ένταξή τους στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης». Ο κ. Αλέκος συναντήθηκε και με τον συντοπίτη μας Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα, με τον οποία συζήτησε για το έργο που αφορά στην ανάπλαση – δημιουργία πεζοδρόμου στην Καλαμπάκα, προϋπολογισμού 250.000 ευρώ, το οποίο θα ενταχθεί στο Πράσινο Ταμείο και για την ενεργειακή αναβάθμιση των σχολικών κτηρίων.

Στην έννοια της κοινωνικής κινητικότητας αναφέρεται στο άρθρο του ο Εκδότης Νικόλαος Βασ. Μπακόλας.

Σχόλια και παραπολιτικά αυτή την εβδομάδα στο Πολιτικό Καφενείο του Γιώργου Μπακόλα και στον Τύπο & Υπογραμμό του Γιάννη Ψαρρή.

Στις απόψεις φιλοξενούνται οι: Χρήστος Γκερέκος, Θωμάς Γκιάτας, Δημήτρης Πλιάτσικας, Βασιλική Μίχου, Θανάσης Σιούτας, Νικόλαος Κατοίκος, Ευαγγελία Μπίτου, Χρήστος Κυρίτσης

Στο δισέλιδο Υγεία & Ομορφιά διαβάστε: 16 Οκτωβρίου: Καρύδια: Ιδιότητες ενός θαύματος της φύσης (Βασιλική Κέφου – Διαιτολόγος – Διατροφολόγος), Άσκηση κατά του πόνου (Παναγιώτης Κανδύλης – Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ), Ο σημαντικός ρόλος της φυσικοθεραπείας στις συγγενείς καρδιοπάθειες (Ιωάννης Α. Νάτσης – Φυσικοθεραπευτής), Σχολική ανωριμότητα: Τι είναι και πώς μπορούμε να την αξιολογήσουμε (Μαρίνα Αθ. Καραθανάση – Λογοθεραπεύτρια), Δείξε νεότερη, το μπορείς (Φανή Λουτριώτη – Αισθητικός).

Στα αθλητικά δείτε όλη την επικαιρότητα στα σπορ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΕΔΩ

Προηγούμενο άρθροΙερά Αγρυπνία στην Διάβα
Επόμενο άρθροΠάμε και βλέπουμε…

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ