Διαβάστε στα «Μετέωρα»: «Κρατάμε ψηλά την Ελληνική σημαία»

Με κύριο θέμα τη συνέντευξη των δύο Καλαμπακιωτών, που βρίσκονται στο τιμόνι της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών κυκλοφορεί η εφημερίδα «Τα Μετέωρα». Ο Διαµαντής Γκίκας και η Φωτεινή Μίχου, Πρόεδρος και Γενική Γραµµατέας της Συνοµοσπονδίας, αντίστοιχα, µιλούν για το 13ο Παγκόσµιο Συνέδριο – Αντάµωµα των Θεσσαλών, που θα γίνει το καλοκαίρι του 2022 στην Καλαµπάκα, για τα σχέδια και τα οράµατά τους, καθώς και για τους απόδηµους Θεσσαλούς και τους απόδηµους Έλληνες γενικότερα

Στη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία αναφέρεται στο άρθρο του ο Εκδότης Νικόλαος Βασ. Μπακόλας, σημειώνοντας ότι η ζωή κάνει κύκλους και κάποτε θα έρθει η σειρά μας, για να ανταποδώσουμε στους ηλικιωμένους όσα έκαναν αυτοί για εμάς.

Σχόλια και παραπολιτικά αυτή την εβδομάδα στο Πολιτικό Καφενείο του Γιώργου Μπακόλα και στον Τύπο & Υπογραμμό του Γιάννη Ψαρρή.

Στις απόψεις φιλοξενούνται οι: Χρήστος Γκερέκος, Βασίλης Παππάς, Βάιος Καραλής, Αρχιμ. Αθανάσιος Αναστασίου, Χρήστος Κυρίτσης.

Στο δισέλιδο Υγεία & Ομορφιά διαβάστε: Διατροφή ή άσκηση; Τι είναι πιο σημαντικό για την υγεία; (Βασιλική Κέφου – Διαιτολόγος – Διατροφολόγος), Γυμναστική πριν τη δουλειά (Παναγιώτης Κανδύλης – Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ), Η φυσικοθεραπεία μετά το έμφραγμα ή την εγεχείρηση καρδιάς (Ιωάννης Α. Νάτσης – Φυσικοθεραπευτής), Βραχνή φωνή: Χρόνιο νόσημα ή σύμπτωμα απλού κρυολογήματος; (Μαρίνα Αθ. Καραθανάση – Λογοθεραπεύτρια), Σταματήστε τον χρόνο (Φανή Λουτριώτη – Αισθητικός).

Στα αθλητικά δείτε όλη την επικαιρότητα στα σπορ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΕΔΩ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ