Διαβάστε στα «Μετέωρα» | Λευτέρης Αβραμόπουλος: «Όλοι μας κρινόμαστε από τα ‘μεγάλα ναι’»

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Με κύριο θέμα την πρώτη συνέντευξη του Λευτέρη Αβραμόπουλου μετά από την εκλογή του στη θέση του επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Ευθύνης», κυκλοφορεί η εφημερίδα «Τα Μετέωρα». Τονίζει ότι είναι έτοιμος να οδηγήσει την παράταξη  σε μία νικηφόρα πορεία το 2023, ότι το μόνο άγχος του είναι να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του κόσμου, καθώς και ότι δεν αισθάνεται ότι πρέπει να απολογηθεί για την ηλικία του, αν και κάποιοι τον «κατηγορούν» για αυτή. Σημειώνει ότι δεν πρόκειται να κάνει αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση, αλλά και ότι δεν θα σιωπήσει μπροστά στην ανακύκλωση της μιζέριας. Αισιοδοξεί να φέρει στο τοπικό αυτοδιοικητικό σκηνικό ήθος, τιμιότητα, ακεραιότητα, συνέπεια λόγων και πράξεων και πολλή δουλειά με στόχο να γίνει ο Δήμος Μετεώρων όπως τον θέλουμε και τον ονειρευόμαστε

Στη φιλία αναφέρεται στο άρθρο του ο Εκδότης Νικόλαος Βασ. Μπακόλας, σημειώνοντας ότι είναι ένα μεγάλο δίχτυ προστασίας, το οποίο μπορεί να μας προστατεύσει, να δημιουργήσει το πάθος και το κίνητρο, για να φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο, όπου κανένας δεν θα περισσεύει.

Σχόλια και παραπολιτικά αυτή την εβδομάδα στο Πολιτικό Καφενείο του Γιώργου Μπακόλα και στον Τύπο & Υπογραμμό του Γιάννη Ψαρρή.

Στις απόψεις φιλοξενούνται οι: Χρήστος Γκερέκος, Σώτος Αλεξίου, Νίκος Γκούμας, Νίκος Κατοίκος, Σπυρίδων Βλιώρας, Χρήστος Κυρίτσης, Γιώργος Βαΐου, Δημήτρης Γκούντρας, Βασιλική Μίχου, Ηλίας Γιαννακόπουλος.

Στο δισέλιδο Υγεία & Ομορφιά διαβάστε: Η διατροφική αξία του ψαριού (Βασιλική Κέφου – Διαιτολόγος – Διατροφολόγος), Διορθώστε προβλήματα υγείας με την άσκηση (Παναγιώτης Κανδύλης – Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ), Μύθοι και αλήθειες για το αυχενικό σύνδρομο (Ιωάννης Α. Νάτσης – Φυσικοθεραπευτής), Ανάγνωση και δυσλεξία: Ποια εξελικτική ικανότητα επηρεάζει (Μαρίνα Αθ. Καραθανάση – Λογοθεραπεύτρια), Μυστικά για όμορφα χείλη (Φανή Λουτριώτη – Αισθητικός).

Στα αθλητικά δείτε όλη την επικαιρότητα στα σπορ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΕΔΩ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ