Διαβάστε στα «Μετέωρα»: «Αναγνωριστικά πυρά» στο Δ.Σ.

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Με κύριο θέμα τις αντεγκλήσεις που σημειώθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μετεώρων, κυκλοφορεί η εφημερίδα «Τα Μετέωρα». Ο Δήμαρχος Μετεώρων, Θεόδωρος Αλέκος, και ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης, Λευτέρης Αβραμόπουλος, δεν έμειναν στις τυπικότητες στην πρώτη συνεδρίαση του ανωτάτου οργάνου του Δήμου μας μετά την εκλογή του κ. Αβραμόπουλου στα ηνία της «Δύναμης Ευθύνης», αλλά θέλησαν νωρίς-νωρίς να διαμορφώσουν υπέρ τους το σκηνικό στον δρόμο προς τις εκλογές του 2023 ως εν δυνάμει υποψήφιοι Δήμαρχοι. Η συνεδρίαση της Τετάρτης σημαδεύτηκε και από άλλες έντονες αντιπαραθέσεις. Η λύση της συνεργασίας του Δήμου με το φιλοζωικό σωματείο «Η Στέγη» για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων και η επιβολή εισιτηρίου στο Κέντρο Ψηφιακής Απεικόνισης ήταν τα θέματα, κατά τη συζήτηση των οποίων ανέβηκαν ιδιαίτερα οι τόνοι.

Η ζωή είναι ένα ταξίδι, κατά το οποίο ο καθένας μας αφήνει το δικό του ίχνος, μας λέει στο άρθρο του ο Εκδότης Νικόλαος Βασ. Μπακόλας.

Σχόλια και παραπολιτικά αυτή την εβδομάδα στο Πολιτικό Καφενείο του Γιώργου Μπακόλα και στον Τύπο & Υπογραμμό του Γιάννη Ψαρρή.

Στις απόψεις φιλοξενούνται οι: Χρήστος Γκερέκος, Νίκος Κατοίκος, Σπυρίδων Βλιώρας, Χρήστος Κυρίτσης, Παναγιώτα Δριτσέλη, Κώστας Τόλης, Γιώργος Γεωργίου, Χρίστος Χ. Λιάπης.

Στο δισέλιδο Υγεία & Ομορφιά διαβάστε: Διατροφή στη θάλασσα (Βασιλική Κέφου – Διαιτολόγος – Διατροφολόγος), Ξεπεράστε τις δυσκολίες για να μην κάνετε γυμναστική (Παναγιώτης Κανδύλης – Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ), Οι ασυνήθιστες αιτίες που προκαλούν πονοκέφαλο (Ιωάννης Α. Νάτσης – Φυσικοθεραπευτής), Τραύλισμα: Τα λόγια δεν είναι περιττά (Μαρίνα Αθ. Καραθανάση – Λογοθεραπεύτρια), Τα μυστικά του μακιγιάζ (Φανή Λουτριώτη – Αισθητικός).

Στα αθλητικά δείτε όλη την επικαιρότητα στα σπορ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΕΔΩ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ