Διαβάστε στα «Μετέωρα»: Επιχείρηση ανασύνταξης

Με κύριο θέμα τις αλλαγές στη δημοτική Αρχή, που σηματοδότησε η διαγραφή του Σωτήρη Παπαχρήστου από τη δημοτική παράταξη “Νέο Ξεκίνημα – Ανεξάρτητο Δήμος”, κυκλοφορεί η εφημερίδα «Τα Μετέωρα». Δύο μήνες πριν εισέλθει στο δεύτερο μισό της θητείας της δημοτικής Αρχής, ο Δήμαρχος Μετεώρων Θεόδωρος Αλέκος δηλώνει ότι επιθυμεί διακαώς να βάλει τέλος στην εσωστρέφεια και να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο, που θα χαρακτηρίζεται από έργα και δράσεις προς όφελος των δημοτών. Η αρχή γίνεται με την ανακατανομή των αρμοδιοτήτων των Αντιδημάρχων, που έρχεται και ως φυσικό επόμενο της διαγραφής του Σωτ. Παπαχρήστου και της εκλογής του τέως Αντιδημάρχου Έργων Ν. Φωλίνα στη θέση του Προέδρου του Δημ. Συμβουλίου, και η συνέχεια θα δοθεί με την ανακοίνωση των νέων (και παλαιών) Αντιδημάρχων για το δεύτερο μισό της δημοτικής περιόδου, που θα αρχίσει την 1η Σεπτεμβρίου.

Ανεξάρτητα από τις διαφορές που έχει το κάθε ψέμα, υπάρχει στην κοινωνία που ζούμε και αποτελεί κομμάτι της ανθρώπινης φύσης μας, μας λέει στο άρθρο του ο Εκδότης Νικόλαος Βασ. Μπακόλας, κάνοντας αναφορά στους λόγους που συνήθως μας κάνουν να ψευδόμαστε.

Σχόλια και παραπολιτικά αυτή την εβδομάδα στο Πολιτικό Καφενείο του Γιώργου Μπακόλα και στον Τύπο & Υπογραμμό του Γιάννη Ψαρρή.

Η Έφη Δούλη φιλοξενεί στα Πρόσωπα τον συγγραφέα Γιάννη Φιλιππίδη.

Στις απόψεις φιλοξενούνται οι: Χρήστος Γκερέκος, Νίκος Κατοίκος, Σπυρίδων Βλιώρας, Παναγιώτης Καρασίμος, Χρήστος Κυρίτσης, Βασιλική Μίχου.

Στο δισέλιδο Υγεία & Ομορφιά διαβάστε: Η ζέστη θέλει… ενυδάτωση! (Βασιλική Κέφου – Διαιτολόγος – Διατροφολόγος), Βάλτε σωστούς στόχους (Παναγιώτης Κανδύλης – Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ), Σκλήρυνση κατά πλάκας: “Κλειδί” η φυσικοθεραπεία για την ποιότητα ζωής (Ιωάννης Α. Νάτσης – Φυσικοθεραπευτής), Μην λέτε αυτές τις φράσεις στα παιδιά (Μαρίνα Αθ. Καραθανάση – Λογοθεραπεύτρια), Όταν το πρόσωπο γερνά (Φανή Λουτριώτη – Αισθητικός).

Στα αθλητικά δείτε όλη την επικαιρότητα στα σπορ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΕΔΩ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ