Διαβάστε στα «Μετέωρα»: «Πέρασμα στο καλοκαίρι»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Με κύριο θέμα την άρση των απαγορεύσεων από σήμερα Παρασκευή κυκλοφορεί η εφημερίδα «Τα Μετέωρα». Μπαίνει τέλος στα SMS σε 13033 και 13032, στην απαγόρευση µετακινήσεων από νοµό σε νοµό και στη µέθοδο click inside και click away στα καταστήµατα. Παράλληλα, η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ξεκινά µισή ώρα µετά τα µεσάνυχτα. Για λίγο αργότερα µετατίθεται η επαναλειτουργία των βρεφονηπιακών σταθµών (17/5), των θερινών κινηµατογράφων (21/5), των ανοιχτών πολιτιστικών χώρων (28/5). Επίσης, από τον Ιούνιο θα γίνονται γάµοι και βαφτίσεις σε εξωτερικούς χώρους µε ανώτατο όριο τα 100 άτοµα. Όλο τον Μάιο θα εξακολουθήσει η απαγόρευση της ζωντανής µουσικής στα καταστήµατα εστίασης.

Στην αφορμή που δίνει η Γιορτή της Μητέρας στον καθένα να εκφράσει την αγάπη του στον άνθρωπο που του χάρισε τη ζωή, αναφέρεται ο Εκδότης Νικόλαος Βασ. Μπακόλας.

Σχόλια και παραπολιτικά αυτή την εβδομάδα στο Πολιτικό Καφενείο του Γιώργου Μπακόλα και στον Τύπο και Υπογραμμό του Γιάννη Ψαρρή.

Στις απόψεις φιλοξενούνται οι: Σπυρίδων Βλιώρας, Θωμάς Χ.Ε. Γκιάτας, Χρήστος Γκερέκος, Χρήστος Κυρίτσης, Δημήτρης Γκανούλης, Νίκος Κατοίκος, Πέρυ Χαρτοπούλου, Βασιλική Δ. Μίχου, Γεώργιος Χαρχαντής και Παναγιώτης Καρασίμος.

Στο δισέλιδο Υγεία & Ομορφιά διαβάστε: Η εποχή των Πανελληνίων εξετάσεων έφτασε! Τι τρώμε τώρα; (Βασιλική Κέφου – Διαιτολόγος – Διατροφολόγος), Η καλύτερη ώρα για γυμναστική (Παναγιώτης Κανδύλης – Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ), Προστατέψτε τη σπονδυλική σας στήλη, ενώ εργάζεστε από το σπίτι (Ιωάννης Α. Νάτσης – Φυσικοθεραπευτής), Γιατί το παιδί μου δεν μιλάει καθαρά; (Μαρίνα Αθ. Καραθανάση – Λογοθεραπεύτρια), Η αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας με αρωματοθεραπεία (Φανή Λουτριώτη – Αισθητικός).

Στις αθλητικές σελίδες δείτε όλη την αθλητική επικαιρότητα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΕΔΩ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ