Διαβάστε στα «Μετέωρα»: Η συνέχεια στη Δικαιοσύνη;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Με κύριο θέμα τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της επιχορήγησης από το πρόγραμμα “Φλόδημος ΙΙ” κυκλοφορεί η εφημερίδα «Τα Μετέωρα». Ο επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης, Χρήστος Σινάνης, έδωσε στη δημοσιότητα τα έγγραφα του προϋπολογισμού του 2021, όπου αναγράφεται η κατανομή του ποσού 390.900 ευρώ από τον «Φιλόδημο ΙΙ», λέγοντας: «Επειδή αφήσατε να δημιουργηθεί θέμα ότι η δημοτική Αρχή του Χρ. Σινάνη ξόδεψε χωρίς παραστατικά 390.000 ευρώ, θα τα πούμε εκεί που ορίζουν οι νόμοι».

Στην ευτυχία αναφέρεται στο άρθρο του ο Εκδότης Νικόλαος Βασ. Μπακόλας, σημειώνοντας ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν είναι κάτι έξω από εμάς, αλλά είναι μέσα μας.

Σχόλια και παραπολιτικά αυτή την εβδομάδα στο Πολιτικό Καφενείο του Γιώργου Μπακόλα και στον Τύπο και Υπογραμμό του Γιάννη Ψαρρή.

Η Έφη Δούλη φιλοξενεί στα Πρόσωπα τον συγγραφέα Γιώργο Οικονόμου.

Στις απόψεις φιλοξενούνται οι: Σπυρίδων Βλιώρας, Θωμάς Χ.Ε. Γκιάτας, Χρήστος Γκερέκος, Χρήστος Κυρίτσης, Δημήτρης Γκανούλης, Νίκος Κατοίκος, Απόστολος Μπακρατσάς.

Στο δισέλιδο Υγεία & Ομορφιά διαβάστε: Γλυκά που ταιριάζουν στη νηστεία (Βασιλική Κέφου – Διαιτολόγος – Διατροφολόγος), Ασκήσεις για λεπτή μέση (Παναγιώτης Κανδύλης – Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ), Φυσικοθεραπεία: Τι είναι και ποια είναι τα οφέλη της (Ιωάννης Α. Νάτσης – Φυσικοθεραπευτής), Τα δίδυμα και η συμπεριφορά μας απέναντί τους (Μαρίνα Αθ. Καραθανάση – Λογοθεραπεύτρια), Λαμπερή με τη δροσιά της φράουλας (Φανή Λουτριώτη – Αισθητικός).

Στις αθλητικές σελίδες δείτε τα νέα για την ομάδα των Μετεώρων και για την αθλητική επικαιρότητα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΕΔΩ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ