Διαβάστε στα «Μετέωρα»: Πότε θα πάρει σειρά ο Σιδηρόδρομος;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Με κύριο θέμα την πρόσφατη παρέμβαση του Συλλόγου Φίλων του Σιδηροδρόμου, που θίγει το μείζον θέμα της επέκτασης του σιδηροδρομικού δικτύου προς τα βόρεια της Καλαμπάκας (Κοζάνη – Ηγουμενίτσα), κυκλοφορεί η εφημερίδα «Τα Μετέωρα». Με αφορμή την πρόσφατη ανακοίνωση για την ολοκλήρωση του βορείου τµήµατος του Ε65 ο Σύλλογος τονίζει στην ανακοίνωσή του ότι το σχετικά µικρό τµήµα της προβλεπόµενης επέκτασης του δικτύου προς την Κοζάνη είναι «ο ελλείποντας κρίκος» για τη σύνδεση της Αθήνας, της Νότιας Ελλάδας και της Θεσσαλίας µε το σιδηροδροµικό δίκτυο της Δυτικής Μακεδονίας. Αυτό το τµήµα µάλιστα, µελλοντικά θα αποτελεί µέρος της περιβόητης Σιδηροδροµικής Εγνατίας, στην οποία η Καλαµπάκα θα είναι ο ενδιάµεσος Σταθµός µεταξύ Κοζάνης – Ηγουµενίτσας.

Σε μία ακόμη διδακτική ιστορία του Χόρχε Μπουκάι αναφέρεται στο άρθρο του ο Εκδότης Νικόλαος Βασ. Μπακόλας, τονίζοντας ότι κάθε λεπτό της ζωής μας αξίζει και πρέπει να το αξιοποιούμε αναλόγως.

Η Έφη Δούλη φιλοξενεί στα Πρόσωπα της συγγραφέα Χριστίνα Σουλελέ.

Σχόλια και παραπολιτικά αυτή την εβδομάδα στο Πολιτικό Καφενείο του Γιώργου Μπακόλα και στον Τύπο και Υπογραμμό του Γιάννη Ψαρρή.

Στις απόψεις φιλοξενούνται οι: Νίκος Κατοίκος, Χρήστος Κυρίτσης, Χρήστος Γκερέκος, Δημήτρης Γκανούλης, Αριστοτέλης Ράπτης, Βασιλική Δ. Μίχου, Πολυξένη Αλμπάνη, Ευαγγελία Μπίτου, Μαρία-Ραφαέλα Παπαγεωργίου & Αλεξάνδρα Παύλου, π. Ηρακλής Φίλιος, Σπυρίδων Βλιώρας.

Στο δισέλιδο Υγεία & Ομορφιά θα διαβάσετε τα εξής θέματα: Το μέλι και η διατροφική του αξία (Βασιλική Κέφου – Διαιτολόγος – Διατροφολόγος), Μυστικά για υγιή μέση (Παναγιώτης Κανδύλης – Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ), Φυσικοθεραπευτική αποκατάσταση από μυικές θλάσεις (Ιωάννης Α. Νάτσης – Φυσικοθεραπευτής), Έχει το παιδί μου δυσλεξία; (Μαρίνα Αθ. Καραθανάση – Λογοθεραπεύτρια), Συμβουλές για ένα απολαυστικό μπάνιο (Φανή Λουτριώτη – Αισθητικός).

Στις αθλητικές σελίδες δείτε όλα τα τελευταία νέα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΕΔΩ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ