Διαβάστε στα «Μετέωρα»: Μεγάλο βήμα για τον βόρειο Ε65

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Με κύριο θέμα την πρόσφατη θετική εξέλιξη στο θέμα της κατασκευής του βόρειου τμήματος του Ε65 (Τρίκαλα – Εγνατία Οδός), κυκλοφορεί σήμερα η εφημερίδα «Τα Μετέωρα». Είκοσι ολόκληρα χρόνια μετά από το πρώτο βήμα (Ιανουάριος 2001) και αρκετά χρόνια μετά από μία περίοδο αβεβαιότητας διαφαίνεται λαμπρά η ελπίδα για ολοκλήρωση του μεγαλόπνοου έργου. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έδωσε το «πράσινο φως» για τη χρηματοδότηση του έργου, που αφορά στην κατασκευή του βόρειου τμήματος του αυτοκινητοδρόμου, ύψους 442 εκατ. ευρώ, από το Ελληνικό Δημόσιο. Μετά από αυτή τη θετική εξέλιξη, η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και η θυγατρική της παραχωρησιούχος Κεντρική Οδός ΑΕ προσβλέπει στην εκκίνηση του έργου ακόμη και το γ΄ τρίμηνο του 2021. Πλέον, εκκρεμούν η έγκριση της τροποποιημένης σύμβασης από το Ελεγκτικό Συνέδριο και η κύρωση της σύμβασης από τη Βουλή, για να ξεκινήσει η υλοποίηση με ορίζοντα παράδοσης εντός 36 μηνών.

Να αφήνουμε τις επιθυμίες μας να εξελίσσουν τις δυνατότητές μας μάς καλεί με το άρθρο του ο Εκδότης Νικόλαος Βασ. Μπακόλας.

Σχόλια και παραπολιτικά αυτή την εβδομάδα στο Πολιτικό Καφενείο του Γιώργου Μπακόλα και στον Τύπο και Υπογραμμό του Γιάννη Ψαρρή.

Στα Πρόσωπα η Έφη Δούλη φιλοξενεί τη συγγραφέα Ηρώ Σκάρου.

Στις απόψεις φιλοξενούνται οι: Νίκος Κατοίκος, Χρήστος Κυρίτσης, Χρήστος Γκερέκος, Δημήτρης Μιχαλίτσης, Δημήτρης Γκανούλης, Βασιλική Μίχου, Θανάσης Σιούτας, Μαρία-Ραφαέλα Παπαγεωργίου και Ιωάννης Αλμπάνης.

Στο δισέλιδο Υγεία & Ομορφιά θα διαβάσετε τα εξής θέματα: Γιατί πρέπει να πίνουμε αρκετό νερό (Βασιλική Κέφου – Διαιτολόγος – Διατροφολόγος), Πώς να αγαπήσει το παιδί σας την άσκηση (Παναγιώτης Κανδύλης – Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ), Πόνος στον αγκώνα (Ιωάννης Α. Νάτσης – Φυσικοθεραπευτής), Ερωτήσεις γονέων σχετικά με τις μαθησιακές δυσκολίες (Μαρίνα Αθ. Καραθανάση – Λογοθεραπεύτρια), Θεραπείες σώματος (Φανή Λουτριώτη – Αισθητικός).

Στις αθλητικές σελίδες δείτε όλα τα τελευταία νέα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΕΔΩ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ