Διαβάστε στα «Μετέωρα»: Η «ακτινογραφία» του τουρισμού

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Με κύριο θέμα τα στοιχεία που έδωσε χθες στη δημοσιότητα το Ινστιτούτο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΙΝΣΕΤΕ) για τον τουρισμό στις 13 περιφέρειες της χώρας της χρονιάς του 2019, κυκλοφορεί σήμερα η εφημερίδα «Τα Μετέωρα», παρουσιάζοντας αναλυτικά όσα αφορούν στη Θεσσαλία. Με δεδομένη την ανακοπή της ανοδικής πορείας των τουριστικών μεγεθών το 2020 με την εξάπλωση της πανδημίας, το 2019 αναδεικνύεται ως έτος αναφοράς στην προσπάθεια που θα καταβληθεί για την επάνοδο του τουρισμού στα προ κρίσης επίπεδα. Σύμφωνα με τα στοιχεία των εκθέσεων οι επισκέψεις στη χώρα μας την τριετία 2017-2019 αυξήθηκαν κατά 18%, οι τουριστικές εισπράξεις αυξήθηκαν κατά 24%, ενώ η Μέση Δαπάνη ανά Επίσκεψη ανά Περιφέρεια αυξήθηκε κατά 5% σε σχέση με το 2017. Την τριετία αυτή στη Θεσσαλία αυξήθηκαν οι επισκέψεις κατά 16% (από 694 χιλ. σε 806 χιλ.), οι εισπράξεις κατά 23% (από 290 εκατ. ευρώ σε 355 εκατ. ευρώ) και η μέση δαπάνη κατά 5% (από 418 ευρώ σε 440 ευρώ).

Σε αποφθέγματα του επιτυχημένου εφοπλιστή και επιχειρηματία Αριστοτέλη Ωνάση αναφέρεται στο άρθρο του ο Εκδότης Νικόλαος Βασ. Μπακόλας.

Σχόλια και παραπολιτικά αυτή την εβδομάδα στο Πολιτικό Καφενείο του Γιώργου Μπακόλα και στον Τύπο και Υπογραμμό του Γιάννη Ψαρρή.

Στις απόψεις φιλοξενούνται οι: Νίκος Κατοίκος, Χρήστος Κυρίτσης, Χρήστος Γκερέκος, Δημήτρης Γκανούλης, Βασιλική Μίχου, Σεβ. Μητροπολίτης Χριστόδουλος Μουστάκας, Ηλίας Γιαννακόπουλος & Ευαγγελία Μινάρδου-Αδάμου, Δημήτρης Τσεργούλας.

Διαβάστε επίσης τον Σατιρικό Καζαμία του 2021 από τον Γιάννη Ψαρρή.

Στο δισέλιδο Υγεία & Ομορφιά θα διαβάσετε τα εξής θέματα: Γιατί να κάθομαι, όταν τρώω; (Βασιλική Κέφου – Διαιτολόγος – Διατροφολόγος), Πόση άσκηση μπορώ να κάνω, αν είμαι πάνω από 50 ετών; (Παναγιώτης Κανδύλης – Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ), Τεχνικές φυσικοθεραπείας – Μέθοδος Kinesio-Taping (Ιωάννης Α. Νάτσης – Φυσικοθεραπευτής), Μεγαλώνοντας οριοθετιμένα και ευτυχισμένα παιδιά (Μαρίνα Αθ. Καραθανάση – Λογοθεραπεύτρια), Βιταμίνη C και υγεία του δέρματος (Φανή Λουτριώτη – Αισθητικός).

Στις αθλητικές σελίδες δείτε όλα τα τελευταία νέα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΕΔΩ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ