Διαβάστε στα «Μετέωρα»: Ζήτημα ημερών οι εμβολιασμοί

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Με κύριο θέμα τους πολυαναμενόμενους εμβολιασμούς ενάντια στον κορωνοϊό κυκλοφορεί σήμερα η εφημερίδα «Τα Μετέωρα». Τέλη Δεκεμβρίου αναμένεται να ξεκινήσουν στη χώρα μας, ενώ ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων συνεδριάζει στις 21 Δεκεμβρίου, για να αποφασίσει την έγκριση του εμβολίου των Pfizer/ BioΝΤech. Στις 11 Ιανουαρίου έχει προγραμματιστεί να γίνουν οι πρώτοι εμβολιασμοί σε δημότες του Δήμου Μετεώρων. Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό και εφόσον δεν υπάρξει τροποποίηση σε αυτόν, εμβολιασμοί θα γίνουν σε κατοίκους της Οξύνειας, του Κλεινοβού και του Κονισκού. Ο εμβολιασμός θα γίνεται σε δύο δόσεις, και το χρονικό διάστημα που θα μεσολαβεί από τον πρώτο μέχρι τον δεύτερο θα είναι τριάντα ημέρες.

Να μην πάψουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο με όλη μας την ψυχή μας καλεί με το άρθρο του ο Εκδότης Νικόλαος Βασ. Μπακόλας, παραθέτοντας τη διδακτική ιστορία του αλυσοδεμένου ελέφαντα (Μπουκάι).

Σχόλια και παραπολιτικά αυτή την εβδομάδα στο Πολιτικό Καφενείο του Γιώργου Μπακόλα και στον Τύπο και Υπογραμμό του Γιάννη Ψαρρή.

Στις απόψεις φιλοξενούνται οι: Νίκος Κατοίκος, Χρήστος Κυρίτσης, Χρήστος Γκερέκος, Δημήτρης Γκανούλης, “Μαύρος Γάτος”, Βασιλική Μίχου, Κωνσταντίνος Κορλός, Σωτήρης Βλιώρας.

Στο δισέλιδο Υγεία & Ομορφιά θα διαβάσετε τα εξής θέματα: Μελομακάρονο ή κουραμπιέ: Ποιο να προτιμήσω; (Βασιλική Κέφου – Διαιτολόγος – Διατροφολόγος), Πώς θα προετοιμαστούμε για τρέξιμο; (Παναγιώτης Κανδύλης – Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ), Γιατί πρέπει να κάνω φυσικοθεραπεία; (Ιωάννης Α. Νάτσης – Φυσικοθεραπευτής), Οι πρώτοι ήχοι της ομιλίας (Μαρίνα Αθ. Καραθανάση – Λογοθεραπεύτρια), Θεραπείες προσώπου (Φανή Λουτριώτη – Αισθητικός), Εμβόλιο κορωνοϊού και αλλεργίες (Δημήτριος Βούρδας – Διευθυντής Αλλεργιολογικού Τμήματος 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας).

Στις αθλητικές σελίδες δείτε όλα τα τελευταία νέα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΕΔΩ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ