Διαβάστε στα «Μετέωρα»: Σημαντικά έργα από το «Ελλάδα 2021»

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Με κύριο θέμα την ένταξη στο «Ελλάδα 2021» των τριών προτάσεων που κατέθεσε ο Δήμος Μετεώρων για σημαντικά έργα, κυκλοφορεί σήμερα η εφημερίδα «Τα Μετέωρα». Οι προτάσεις του Δήμου Μετεώρων είναι συνολικού προϋπολογισμού 315.000 ευρώ και αφορούν στα εξής έργα: α) Κατασκευή ποδηλατοδρόμου με την ονομασία «Ηρώων διέλευσις 1821» διπλής κατεύθυνσης στο νέο σχέδιο πόλεως μήκους 1,8 χλμ. από την είσοδο του Προφήτη Ηλία έως το νεοσύστατο δημοτικό πάρκο αναψυχής β) Αναστήλωση – συντήρηση του ιστορικού μνημείου «Κονάκι Μέκιου» στην Περιστέρα Καλαμπάκας γ) «Οδός Ονείρων – Πολιτισμού»: Εκσυγχρονισμός και Πολιτιστική Αναβάθμιση του πεζοδρόμου πλησίον του δημοτικού μεγάρου του Δήμου Μετεώρων, συμπεριλαμβανομένου και του κυκλικού κόμβου

Στην επέτειο υιοθέτησης της Διεθνούς Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, αναφέρεται στο άρθρο του ο Εκδότης Νικόλαος Βασ. Μπακόλας.

Σχόλια και παραπολιτικά αυτή την εβδομάδα στο Πολιτικό Καφενείο του Γιώργου Μπακόλα και στον Τύπο και Υπογραμμό του Γιάννη Ψαρρή.

Στις απόψεις φιλοξενούνται οι: Νίκος Κατοίκος, Χρήστος Κυρίτσης, Χρήστος Γκερέκος, Δημήτρης Γκανούλης, Βασιλική Μίχου, Θωμάς Γκιάτας, Δημήτρης Νούλας.

Διαβάστε επίσης ένα πολύ ενδιαφέρον αφιέρωμα στην ιστορία της Καλαμπάκας (1880-1950) με βάση το αρχείο του Γυμνασίου από τον Δημήτρη Πλιάτσικα.

Στο δισέλιδο Υγεία & Ομορφιά θα διαβάσετε τα εξής θέματα: Βρώμη, καθημερινά στη διατροφή μας (Βασιλική Κέφου – Διαιτολόγος – Διατροφολόγος), Δεν θα παρατήσω τη γυμναστική (Παναγιώτης Κανδύλης – Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ), Η πιο εξελιγμένη ειδικότητα της ιατρικής (Ιωάννης Α. Νάτσης – Φυσικοθεραπευτής), Βαρηκοΐα – Κώφωση (Μαρίνα Αθ. Καραθανάση – Λογοθεραπεύτρια), Εγκυμοσύνη και αισθητική (Φανή Λουτριώτη – Αισθητικός).

Στις αθλητικές σελίδες δείτε όλα τα τελευταία νέα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΕΔΩ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ