Κυκλοφόρησε το Πασχαλινό φύλλο της εφημερίδας «Τα Μετέωρα»

Κυκλοφόρησε σήμερα η Πασχαλινή έκδοση της εφημερίδας “Τα Μετέωρα” και όπως κάθε χρόνο θα βρείτε τις ευχές των επαγγελματιών και επιχειρήσεων του τόπου μας, όπως και τα ειδικά αφιερώματα: Πασχαλινά κείμενα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, Πασχαλινές συνταγές από τη Μαρία Ζαΐμη-Περγαντή και τη συνταγή για την Καλαμπακιώτικη μαγειρίτσα από τη Σούλα Νικολάου.

Το φετινό Πάσχα θα είναι πιο ουσιαστικό, τονίζει στο άρθρο του ο Εκδότης Νικόλαος Βασ. Μπακόλας, σημειώνοντας ότι μας δίνεται κάτω από αυτές τις δύκολες συνθήκες λόγω της πανδημίας η ευκαιρία να δούμε και να βιώσουμε το πραγματικό νόημα της Ανάστασης.

Στο Πασχαλινό αφιέρωμα του Γρηγόρη Σταγέα στα “Φιλολογικά Μετέωρα” απόσπασμα από την “Παιδική Πασχαλιά” του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη.

Η Πνευμονολόγος – Φυματιολόγος Κατερίνα Απόδιακου σε μία επίκαιρη συνέντευξη μας δίνει χρήσιμες συμβουλές και καταθέτει όλα τα τελευταία δεδομένα για την πανδημία.

Σχόλια και παραπολιτικά αυτή την εβδομάδα με το Πολιτικό Καφενείο του Γιώργου Μπακόλα και τον Τύπο & Υπογραμμό του Γιάννη Ψαρρή.

Σχόλια και παραπολιτικά αυτή την εβδομάδα με το Πολιτικό Καφενείο του Γιώργου Μπακόλα και τον Τύπο & Υπογραμμό του Γιάννη Ψαρρή.

Στις απόψεις φιλοξενούνται οι: Χρήστος Γκερέκος, Βασιλική Μίχου, Διογένης Παππάς, Δημήτριος Προύτσος, Δημήτρης Γκανούλης, Ιερομόναχος Ευθύμιος, Χρήστος Πεντεδήμος, Νίκος Κατοίκος, Ευαγγελία Μπίτου, Ιωάννης Αλμπάνης

Στο δισέλιδο Υγεία & Ομορφιά θα διαβάσετε τα εξής θέματα: Πώς να χρησιμοποιούμε το ρουζ (Φανή Λουτριώτη-Ζησοπούλου, Αισθητικός), Ένα διαφορετικό Πασχαλινό τραπέζι (Βασιλική Κέφου – Διαιτολόγος – Διατροφολόγος), Οκτώ βήματα για περισσότερη ενέργεια (Παναγιώτης Κανδύλης – Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ), Φυσικοθεραπεία: Η πιο εξελιγμένη ειδικότητα της ιατρικής (Ιωάννης Α. Νάτσης – Φυσικοθεραπευτής), Δυσγραφία (Μαρίνα Αθ. Καραθανάση – Λογοθεραπεύτρια).

Στο αθλητικό ένθετο δείτε αφιέρωμα στην πορεία της ομάδας της Κρύας Βρύσης στο πρωτάθλημα της Α΄ Ερασιτεχνικής μέχρι τη διακοπή και άλλες αθλητικές ειδήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΕΔΩ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ