Διαβάστε στα «Μετέωρα»: 1994-2019, 25 χρόνια προσφοράς στην τοπική κοινωνία

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Με κύριο θέμα τη συμπλήρωση 25 χρόνων προσφοράς στην τοπική κοιωνία κυκλοφορεί σήμερα η εφημερίδα «Τα Μετέωρα». Όπως τονίζει στο άρθρο του ο Εκδότης Νικόλαος Βασ. Μπακόλας, στα είκοσι πέντε χρόνια παρουσίας της η εφημερίδα «Τα Μετέωρα» έχει καταγράψει όλα τα σημαντικά και ιστορικά γεγονότα, που αφορούν κυρίως στην πόλη της Καλαμπάκας αλλά και στην ευρύτερη περιοχή μας. Επιπλέον, στα είκοσι πέντε χρόνια ζωής της είχε το προνόμιο να συνομιλήσει με πολλές προσωπικότητες του πνευματικού και πολιτικού κόσμου. Από το πρώτο φύλλο τους μέχρι σήμερα, περνώντας από τις ποικίλες διακυμάνσεις της σύγχρονης ιστορίας, «Τα Μετέωρα» πάλεψαν να εξελιχθούν σ’ ένα μέσο ενημέρωσης – σύμβολο ελεύθερης σκέψης, πολυσυλλεκτικότητας και δραστικής πρότασης για την επόμενη μέρα.

Σχόλια και παραπολιτικά αυτή την εβδομάδα με το Πολιτικό Καφενείο του Γιώργου Μπακόλα και τον Τύπο και Υπογραμμό του Γιάννη Ψαρρή.

Στις απόψεις φιλοξενούνται οι: Χρήστος Γκερέκος, Σπυρίδων Βλιώρας, Δημήτρης Γκανούλης, Νίκος Κατοίκος, Θεόδωρος Νημάς, Χρίστος Λιάπης. 

Στο δισέλιδο Υγεία & Ομορφιά θα διαβάσετε τα εξής θέματα: Πώς να φροντίζω τις βλεφαρίδες μου (Φανή Λουτριώτη-Ζησοπούλου, Αισθητικός), Τα οφέλη του καρπουζιού στην υγεία μας (Βασιλική Κέφου – Διαιτολόγος – Διατροφολόγος), Προβλήματα στα γόνατα: Ποιες ασκήσεις βοηθούν (Παναγιώτης Κανδύλης – Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ), Αυχενικό σύνδρομο: Αιτίες και αντιμετώπιση (Ιωάννης Α. Νάτσης – Φυσικοθεραπευτής), Λογοθεραπεία: Όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε – β΄ μέρος (Μαρίνα Αθ. Καραθανάση – Λογοθεραπεύτρια).

Στο αθλητικό ένθετο διαβάστε ρεπορτάζ για την “πρώτη” των Μετεώρων, τις μεταγραφικές κινήσεις των τοπικών ομάδων, καθώς και άλλες αθλητικές ειδήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΕΔΩ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ