Διαβάστε στα “Μετέωρα” που κυκλοφορούν: Καμία απόφαση για το “Ξενία”

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Με κύριο θέμα την συνεδρίαση του Κεντρικού Συμβουλίου Νεωτέρων Μνημείων και την αναβολή της απόφασης για το “Ξενία” Καλαμπάκας κυκλοφορεί σήμερα Παρασκευή η εφημερίδα «Τα Μετέωρα».   Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Καλαμπάκας Χρήστος Ν. Σινάνης, ο οποίος εξέθεσε όλα τα στοιχεία για την αξιοποίηση του πρώην «Ξενία», όπως την προωθεί η Δημοτική Αρχή με την απόφαση που λήφθηκε κατά πλειοψηφία από το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμπάκας.
Ως νομικός εκπρόσωπος του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων της Αθήνας παρίστατο ο Δικηγόρος Δημοσθένης Θανάσουλας, ο οποίος υποστήριξε την πρόταση για μετατροπή του κτηρίου σε πολυτελές ξενοδοχείο

Στον θόρυβο που κάνουν οι πολλοί άνθρωποι στη ζωή σου και στο συμπέρασμα ότι πρέπει να μένουν λίγοι και καλοί, αναφέρεται ο Εκδότης Νικόλαος Βασ. Μπακόλας.

Σχόλια και παραπολιτικά αυτή την εβδομάδα με το Πολιτικό Καφενείο και τον Τύπο & Υπογραμμό.

Στις απόψεις φιλοξενούνται οι: Χρήστος Γκερέκος, Θεόδωρος Δ. Βαβίτσας, Σαράντος Καργάκος, Νίκος Κατοίκος, Ηλίας Γιαννακόπουλος, Δημήτρης Γκανούλης, Βασιλική Μίχου, Μαρία Μπασακάρη-Νάνη και Χρήστος Πίσσας.

Στο δισέλιδο Υγεία & Ομορφιά θα διαβάσετε τα εξής θέματα: Τι είναι η ακουστική διάκριση (Δήμητρα Π. Δημητράκη – Λογοθεραπεύτρια), Τα φρούτα της ομορφιάς (Φανή Λουτριώτη-Ζησοπούλου, Αισθητικός), Τριάντα λεπτά άσκησης την ημέρα (Παναγιώτης Κανδύλης – Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ), Φυσικοθεραπεία: Πως αντιμετωπίζει τις χρόνιες παθήσεις (Ιωάννης Α. Νάτσης – Φυσικοθεραπευτής), Η επίδραση του ήλιου στο δέρμα (Βιβή Σινάνη – Αισθητικός), Δυσλεξία και ξένη γλώσσα (Μαρίνα Αθ. Καραθανάση – Λογοθεραπεύτρια), Τρόποι να να καταναλώνετε λιγότερο αλάτι (Βασιλική Κέφου – Διατροφολόγος, Διαιτολόγος).

Στις συνταγές της Μαρίας Ζαΐμη – Περγαντή θα βρείτε κολοκυθάκια γεμιστά.

Στο αθλητικό ένθετο διαβάστε ρεπορτάζ για τις τοπικές ομάδες από την αγωνιστική δράση των τελευταίων ημερών σε διάφορα αθλήματα, καθώς και άλλες αθλητικές ειδήσεις από την επικαιρότητα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΕΔΩ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ