Διαβάστε στα «Μετέωρα»: Για Δημαρχείο το πρώην “Ξενία”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Με κύριο θέμα το πρώην “Ξενία”, το οποίο η δημοτική Αρχή προτίθεται να μετατρέψει σε Δημαρχείο κυκλοφορεί σήμερα η εφημερίδα «Τα Μετέωρα». Η εφημερίδα της Καλαμπάκας αποκαλύπτει τα σημαντικότερα στοιχεία από τις παρεμβάσεις που σχεδιάζει η δημοτική Αρχή στο κτήριο, και φιλοξενεί ρεπορτάζ από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που έγινε το βράδυ της Πέμπτης 11/1.

Στους τρεις κανόνες της ζωής αναφέρεται και ο Εκδότης Νικόλαος Βασ. Μπακόλας στο άρθρο του, σημειώνοντας ότι οι περισσότεροι από εμάς ζουν δυστυχώς χωρίς να είναι ευχαριστημένοι από τη ζωή.

Στην εφημερίδα θα διαβάσετε όπως πάντα αναλυτικά ρεπορτάζ για όλα τα επίκαιρα θέματα και τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας.

Τη συγγραφέα Λαμπρίνα Α. Μαραγκού φιλοξενεί στα “Πρόσωπα” η Έφη Δούλη.

Σχόλια και παραπολιτικά αυτή την εβδομάδα με το Πολιτικό Καφενείο και τον Τύπο & Υπογραμμό.

Στις απόψεις φιλοξενούνται οι:  Χρήστος Γκερέκος, Θεόδωρος Δ. Βαβίτσας, Χρήστος Α. Πίσσας, Νικόλαος Κατοίκος, Δημήτρης Γκανούλης, Β.Δ. Αναγνωστόπουλος, Ιωάννης Παληγιάννης, Ιωάννης Αλμπάνης, Στέφανος Κουκουράβας, Σωτήρης Φαμίσης – Χρήστος Πετρέας.

Στο δισέλιδο Υγεία & Ομορφιά θα διαβάσετε τα εξής θέματα: Νόσος Alzheimer: Μάθετε τα σημάδια (Δήμητρα Π. Δημητράκη – Λογοθεραπεύτρια), Λάμψη στη στιγμή (Φανή Λουτριώτη-Ζησοπούλου, Αισθητικός), Ξεκινήστε Crossfit (Παναγιώτης Κανδύλης – Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ), Η φυσικοθεραπεία δεν εκδηλώνει παρενέργειες συγκριτικά με κάθε φαρμακευτική αγωγή (Ιωάννης Α. Νάτσης – Φυσικοθεραπευτής), Η γήρανση του δέρματος (Βιβή Σινάνη – Αισθητικός), Τραυλισμός: Όσα θέλετε να ρωτήσετε – δ΄ μέρος (Μαρίνα Αθ. Καραθανάση – Λογοθεραπεύτρια), Απαλλαγείται από την κατακράτηση υγρών και τα πρηξίματα (Βασιλική Κέφου – Διατροφολόγος, Διαιτολόγος) και Η τεχνολογία στην αντιμετώπιση της βαρηοκοΐας – β΄ μέρος (Ιωάννα Λαΐου – Ειδική ακοοπροθετίστρια).

Στις συνταγές της Μαρίας Ζαΐμη – Περγαντή θα βρείτε ρεβύθια σε γάστρα στον φούρνο.

Στο αθλητικό ένθετο διαβάστε ρεπορτάζ από τους αγώνες των τοπικών ομάδων μας στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, καθώς και άλλες αθλητικές ειδήσεις.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ