Διαβάστε στα «Μετέωρα» που κυκλοφορούν: Τέλη του έτους το φυσικό αέριο στην Καλαμπάκα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Με κύριο θέμα την σημαντική είδηση για σύνδεση της πόλης της Καλαμπάκας με δίκτυο φυσικού αερίου μέχρι τα τέλη του 2017 κυκλοφορεί σήμερα η εφημερίδα «Τα Μετέωρα». Σημειώνεται επίσης ότι η Εταιρεία Διανομής Φυσικού Αερίου προσφέρει δωρεάν συνδέσεις στο δίκτυο για πολίτες και επαγγελματίες που θα κάνουν σύντομα αιτήσεις.

Στον Νικόλαο Πλαστήρα, έναν Πρωθυπουργό που θα έπρεπε να αποτελεί πρότυπο για όλους τους μετέπειτα Πρωθυπουργούς της χώρας μας, αναφέρεται στο άρθρο του ο Εκδότης Νικόλαος Βασ. Μπακόλας. Αφορμή αποτέλεσε ο θόρυβος για τα “πόθεν έσχες” των βουλευτών και των συζύγων τους, και η διαπίστωση ότι διαχρονικά οι 300 της Βουλής αποτελούν την εξαίρεση στην Ελλάδα των εξαθλιωμένων πολιτών.

Στην εφημερίδα θα διαβάσετε όπως πάντα αναλυτικά ρεπορτάζ για όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας.

Σχόλια και παραπολιτικά και αυτή την εβδομάδα με το Πολιτικό Καφενείο, τον Καταπέλτη, τα Μετεωρίτικα και τον Τύπο & Υπογραμμό.

Στις απόψεις φιλοξενούνται οι: Χρήστος Γκερέκος, Νίκος Κατοίκος, Θεόδωρος Δ. Βαβίτσας, Δημήτρης Γκανούλης, Ιωάννης Πεντεδήμος, Χρήστος Πίσσας, Βασίλης Γκουτζηκώστας, Φρειδερίκη Λιάπη-Ζιώγα και Χρήστος Τσίτσαρης.

Στο δισέλιδο Υγεία & Ομορφιά θα διαβάσετε τα εξής θέματα: Καθαρισμός της πλάτης (Φανή Λουτριώτη-Ζησοπούλου, Αισθητικός), Τι πρέπει να τρώτε πριν και μετά την προπόνηση (Παναγιώτης Κανδύλης – Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ), Μαθησιακό έλλειμμα ή μαθησιακές δυσκολίες (Δήμητρα Π. Δημητράκη – Λογοθεραπεύτρια), Προσοχή! Άλλο Αλόη, άλλο αλοΐνη (Βιβή Σινάνη – Αισθητικός), Ανάκληση λέξεων (Μαρίνα Αθ. Καραθανάση – Λογοθεραπεύτρια), Κοιλιακό λίπος και κίνδυνοι για την υγεία (Βασιλική Κέφου, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος).

Αυτή την εβδομάδα η Μαρία Ζαΐμη-Περγαντή μας δίνει τη συνταγή για σκορδομακαρανόδα με γαρίδες.

Στο αθλητικό ένθετο θα βρείτε αναλυτικά ρεπορτάζ για όλους τους αγώνες του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, καθώς και για όλη την αθλητική κίνηση της εβδομάδας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ