Διαβάστε στα «Μετέωρα» που κυκλοφορούν: Ευλογία για την Καλαμπάκα και τους ευσεβείς πιστούς

-

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Με κύριο θέμα την ευλογία που λαμβάνει ο τόπος μας από τη φιλοξενία της Αγίας Ζώνης της Θεοτόκου κυκλοφορεί σήμερα η εφημερίδα «Τα Μετέωρα». Εκατοντάδες ήταν οι πιστοί που συνέρρευσαν από την πρώτη ημέρα στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας για να την προσκυνήσουν, και πλέον σύμφωνα με τις σημερινές εκτιμήσεις και μετά τη χθεσινή κοσμοσυρροή έχουν γίνει χιλιάδες. Η αναχώρησή της θα γίνει σήμερα το μεσημέρι μετά τη 1.00.

Στον θυμό και στον μοναχικό δρόμο που επιλέγει να ακολουθήσει όποιος νικιέται από αυτόν, αναφέρεται στο άρθρο του ο Εκδότης Νικόλαος Βασ. Μπακόλας, σημειώνοντας ότι μπορούμε να τον σβήσουμε αν κρατάμε το μυαλό μας καθαρό.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 26 χρόνων από τον θάνατό του, η εφημερίδα μας δημοσιεύει ιδιόχειρα ντοκουμέντα του ποιητή Γιάννη Ρίτσου, που φιλοξενούνται στο Μουσείο Ελληνικής Παιδείας.

Στην εφημερίδα θα διαβάσετε όπως πάντα αναλυτικά ρεπορτάζ για όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας.

Σχόλια και παραπολιτικά και αυτή την εβδομάδα με το Πολιτικό Καφενείο, τον Καταπέλτη, τα Μετεωρίτικα και τον Τύπο & Υπογραμμό.

Στις απόψεις φιλοξενούνται οι: Χρήστος Γκερέκος, Νίκος Κατοίκος, Θωμάς Χ.Ε. Γκιάτας, Βούλα Τσιάρα, Δημήτρης Γκανούλης, Χρήστος Πίσσας, Γιάννης Αλμπάνης, π. Φώτιος Βούρλας, Ελισάβετ Βελώνη, Λίλη Μπαντέκα-Τάση, Βασιλική Δ. Μίχου και Χρήστος Τσίτσαρης.

Στις συνταγές της Μαρίας Ζαΐμη-Περγαντή αυτή την εβδομάδα το γλυκό σταφύλι.

Στο δισέλιδο Υγεία & Ομορφιά θα διαβάσετε τα εξής θέματα: Θεραπείες σώματος (Φανή Λουτριώτη-Ζησοπούλου, Αισθητικός), Η σκολίωση (Παναγιώτης Κανδύλης – Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ), Γιατί δεν μιλάει και πότε θα μιλήσει (Δήμητρα Π. Δημητράκη – Λογοθεραπεύτρια), Ρυτίδες: Πώς θα τις καθυστερήσετε (Βιβή Σινάνη – Αισθητικός), Προβλήματα ομιλίας (Μαρίνα Αθ. Καραθανάση – Λογοθεραπεύτρια), Προετοιμασία για τον χειμώνα (Βασιλική Κέφου, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος).

Στο αθλητικό ένθετο θα βρείτε αναλυτικά ρεπορτάζ για όλους τους αγώνες του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, καθώς και για όλη την αθλητική κίνηση της τελευταίας εβδομάδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ