Λίγος ο χρόνος για συντηρήσεις στα σχολεία

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Χρονικό διάστημα μικρότερο των δύο μηνών απομένει για την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου.

Το λίγο αυτό διάστημα που απομένει πρέπει να γίνουν επιδιορθώσεις και συντηρήσεις σε όλες τις σχολικές μονάδες, γι’ αυτό και πρέπει ο Δήμος Μετεώρων να φροντίσει και να κάνει το συντομότερο δυνατό τους ελέγχους, για να διαπιστώσει τι χρειάζεται να γίνει σε κάθε μία.

Δεν ξέρω αν όλες αυτές οι παρεμβάσεις μπορούν να ενταχθούν συνολικά σε κάποιο πρόγραμμα (στο «Αντώνης Τρίτσης» υπάρχει πρόσκληση για σχολικές στέγες, χωρίς διευκρίνιση αν αφορά σε ανέγερση κτηρίων και μόνο), αλλά σίγουρα είναι εργασίες απαραίτητες που πρέπει να γίνουν μέσα σε μόλις λίγες εβδομάδες.

Εκτός από αντικαταστάσεις φθαρμένων αντικειμένων (κούνιες, τραμπάλες κ.λπ.) στον 1ο Παιδικό Σταθμό, στην αντίληψή μας υπέπεσαν και ρωγμές στον τοίχο αντιστήριξης του προαυλίου του 1ου Δημοτικού Σχολείου (βλ. ΦΩΤΟ) που εικάζεται ότι προκλήθηκαν από το μεγάλο δέντρο που υπάρχει στο σημείο αυτό.

Βέβαια, εκτός από αυτά τα προβλήματα που αφορούν στην ασφάλεια των παιδιών, σίγουρα θα υπάρχουν και άλλα, που όπως προαναφέραμε πρέπει να διαπιστωθούν, να ιεραρχηθούν και να επιλυθούν.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ