Καλαμπάκα

Πρόταση για τη δημιουργία δύο τμημάτων Δημόσιων ΙΕΚ θα υποβάλει ο Δήμος Καλαμπάκας στο Υπουργείο Παιδείας. Το ένα τμήμα θα αφορά τη Μηχανολογία Αυτοκινήτων και το άλλο τη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Ο Δήμαρχος Καλαμπάκας Χρήστος Ν. Σινάνης εμφανίστηκε στην αποψινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας αισιόδοξος, καθώς δήλωσε ότι τα δύο ΙΕΚ μπορούν να λειτουργήσουν και από τη νέα περίοδο 2018-19.

 

Το Υποθηκοφυλακείο

Το Δημοτικό Συμβούλιο ομόφωνα ζητά να διατηρηθεί το Υποθηκοφυλακείο Καλαμπάκας ως παράρτημα του Κτηματολογικού Γραφείου, όπως έγινε και σε άλλες περιπτώσεις.

 

Τα υπόλοιπα θέματα

Εγκρίθηκαν επίσης τα εξής θέματα:
– Η σύμφωνη γνώμη του Δημοτικού Συμβουλίου επί της υπ’ αριθμ. 33/2017 απόφασης του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ με θέμα «μερική τροποποίηση Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας της ΔΕΥΑΚ», για να συνεχίζουν να εργάζονται 6 υπάλληλοι κατηγορίας ΑμΕΑ.
– Η αίτηση του Καφετζή Δημητρίου για παράταση εργασιών του έργου «Αισθητική αναβάθμιση οικισμών Καλαμπάκας».
– Η οριστική απόφαση σε γνωμοδότηση της επιτροπής του άρθρου 8 του ν. 3463/2006 σχετικά με την μετονομασία τμήματος της οδού Σταγών.
– Η αίτηση του Μακρή Νικολάου για παραίτηση από τη μίσθωση δημοτικού ακινήτου στην Τ.Κ. Μαλακασίου.
– Η αίτηση της Ντιροκάλτση Μαρίας για παραίτηση από τη μίσθωση δημοτικού ακινήτου στην Τ.Κ. Ανθούσας.
– Η αίτηση του Κλεισιάρη Φωτίου για παραίτηση από τη μίσθωση δημοτικού ακινήτου στην Τ.Κ. Μαυρελίου.
– Η θετική έκφραση απόψεων επί των απαγορεύσεων βοσκής που προκύπτουν στα πλαίσια διαχείρισης του διακετεχόμενου δάσους «Τσαρτσαλάκου» οικισμού Σταγιάδων Τ.Κ. Αγναντιάς για την περίοδο 2018-2022.
– Η θετική έκφραση απόψεων επί των απαγορεύσεων βοσκής που προκύπτουν στα πλαίσια διαχείρισης του διακετεχόμενου δάσους «Χορδάκι» οικισμού Αγ. Δημητρίου Τ.Κ. Γαύρου για την περίοδο 2018-2022.
– Δεσμεύσεις πιστώσεων.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αν λάβουμε υπόψη ότι το ΙΕΚ Εναλλακτικών μορφών τουρισμού που είχε λειτουργήσει στην πόλη μας εδώ και κάτι χρόνια το αφήσαν να κλείσει μάλλον μιλάμε για πυροτεχνήματα…….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here