Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καλαμπάκας παρακαλεί όλους τους φίλους Κυνηγούς κατά την έναρξη της νέας κυνηγετικής περιόδου 2017-2018 να τηρούν όλους τους νόμους των περί Θήρας διατάξεων ώστε να μην υπάρχουν δυσάρεστες επιπτώσεις.
Δυστυχώς από μερικά μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Καλαμπάκας δεν τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα με συνέπεια να δημιουργηθούν δυσάρεστες καταστάσεις και να υποβληθούν μηνήσεις σε περιπτώσεις όπως:
1. παράνομο κυνήγι τη νύχτα με φώτα αυτοκινήτου
2. παράνομο καρτέρι αγριόχοιρων μέσα σε καλλιέργειες καλαμποκιών
3. παράνομο στήσιμο θηλιών για την θήρευση αγριόχοιρων

Παρακαλούμε όλους του φίλους κυνηγούς να βοηθήσουν για τη σωστή λειτουργία της θηροφύλαξης ώστε να μην υπάρχουν δυσάρεστες καταστάσεις.

Eπίσης ο Κυνηγετικός Σύλλογος ανακοινώνει στους φίλους κυνηγούς ότι η θεώρηση αδειών θήρας για την κυνηγετική περίοδο 2017-2018 θα αρχίσει στις 11/08/2017 στα γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου Καλαμπάκας που βρίσκονται στην οδό Αριστείδου 11.

Όσοι νέοι κυνηγοί επιθυμούν να εφοδιαστούν με κυνηγετική άδεια θα πρέπει να προσέλθουν στα γραφεία μας με τα απαραίτητα δικαιολογητικά που είναι:
1. Φωτοτυπία της Αδείας Κατοχής Όπλου (ΑΚΟ) ή φωτοτυπία βεβαίωσης της Αστυνομικής Αρχής του Ν. 2168/1993
2. Δυο έγχρωμες πρόσφατες φωτογραφίες τύπου αστυνομικής ταυτότητας
3. Φωτοαντίγραφο Αστυνομικής ταυτότητας
4. Αποδεικτικό μόνιμης κατοικίας (βεβαίωση από τον οικείο Δήμο ή το τελευταίο εκκαθαριστικό της εφορίας)

Επίσης σε περίπτωση που οι κυνηγοί δηλώνουν στην άδεια θήρας τους την κατοχή κυνηγετικού σκύλου θα πρέπει να φέρουν μαζί τους το βιβλιάριο υγείας ή διαβατηρίου όπου θα φαίνεται η ημερομηνία τού εν ισχύ εμβολιασμού κατά της λύσσας, το εμβόλιο σκεύασμα που έχει χρησιμοποιηθεί, η υπογραφή και η σφραγίδα του κτηνιάτρου που έχει διενεργήσει τον εμβολιασμό.

Το ωράριο Λειτουργίας του Συλλόγου είναι:
ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΠΡΩΙ 08:00 π.μ. έως 12:00 μ.

Τιμές αδειών για την κυνηγετική περίοδο 2017-2018
• Γενική: 166.46 €
• Περιφερειακή: 136.46 €
• Τοπική: 116.46 €

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Οι φίλοι Κυνηγοί που έχουν κάνει ανανέωση το Α.Κ.Ο. (Άδεια κατοχής όπλου) να το προσκομίσουν στα γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου Καλαμπάκας για τη θεώρηση της αδείας θήρας της Κυνηγετικής Περιόδου 2017-2018.

Με τιμή το
Δ.Σ. Καλαμπάκας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here