Τριήμερη εκδρομή στην Οχρίδα διοργανώνει ο Σύλλογος «Παπα-Θύμιος Βλαχάβας»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Τριήμερη εκδρομή στην Οχρίδα διοργανώνει ο Σύλλογος «Παπα-Θύμιος Βλαχάβας». Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί στις 13, 14 και 15 Οκτωβρίου 2018.

Διαμονή σε ξενοδοχείο 4**** εντός πόλεως της Οχρίδας με πρωινό και ημιδιατροφή.

Τιμή ανά άτομο 130€ σε δίκλινο δωμάτιο.

Ακολουθεί πρόγραμμα εκδρομής:

1η ημέρα: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ – ΟΧΡΙΔΑ
Αναχώρηση νωρίς το πρωί από το γραφείο μας. Διέλευση από τα σύνορα και πρώτη μας στάση στο Μοναστήρι όπου θα δούμε τα παλιά ελληνικά αρχοντικά και την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου. Συνεχίζουμε για Οχρίδα. Αφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και πρώτη γνωριμία με την περιοχή.

2η ημέρα: ΟΣΙΟΣ ΝΑΟΥΜ – ΛΙΜΝΗ ΟΧΡΙΔΑΣ
Μετά το πρωινό επίσκεψη στο βυζαντινό μοναστήρι του Οσίου Ναούμ με τις περίφημες τοιχογραφίες. Από το σημείο αυτό ξεκίνησαν ο Κύριλλος και ο Μεθόδιος για να διδάξουν στους Σλάβους την Βίβλο. Στη συνέχεια μετάβαση στην παλιά πόλη της Οχρίδας όπου θα έχουμε χρόνο να θαυμάσουμε τα ελληνικά αρχοντικά, τις βυζαντινές εκκλησίες (Αγία Σοφία και Άγιος Νικόλαος) κάτω από το κάστρο του Τσάρου Σαμουήλ. Στη συνέχεια θα περπατήσουμε στα γραφικά στενά της πόλης και θα επισκεφτούμε τα μικρά μαγαζάκια με είδη λαϊκής τέχνης.

3η ημέρα: ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΛΙΜΝΗΣ – ΣΤΡΟΥΓΚΑ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ
Μετά το πρωινό σας προτείνουμε μια μίνι κρουαζιέρα στη λίμνη. Στη συνέχεια μετάβαση στη πόλη της Στρούγκας όπου θα έχουμε χρόνο για να κάνουμε μια βόλτα στον πεζόδρομο. Τέλος αναχωρούμε για την πόλη μας με ενδιάμεσες στάσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ